Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi slm arkadaşlar

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

kuzum21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
559
0
96
37
Samsun
bebeklerinizin gelişimi nasılsın kilo boy ses cıkarma algımaları başladı mı

brnim oglum 2 aylık oldu kilo 5.400 kg boyu 56 cm

agu diyor gülüyor oglum

ya bugün asısını yaptırmadım gittik verem aşısını persembe pazartesi vuruluyor dün niye gelmediniz dedi bizde tam kntrol yaptırmadan geldik pazartesi tekrar gidecez hep kaynanamın yüzünden bugün gitme yarın gidin benide eve götürün diye ısrar etti 1günden 1şey olmaz dedi gec kaldık asıya adam kendini düşünüyor benim cocugumun sağlıgını umursamıyor of ofsenağlama

bizde yarın yaptıracagız aşısını

rota virüsü aşısını yaptırdım yarında karmaları yaptıracagım saglık ocagında

bebegim hasta dün veren ve pnomokok asısını vurdurduk ve 4800grgeldi normal mi bilmiyorum 2aylık

benim de kızım 14 ünde 2.ayını bitirecek..o zaman aşılarımız iiçin doktorumuza gidicez..şimdilik gülüyor heceleri çıkarıyor agu ınga baa falan diyor işte maşallah tüm bebeklere..

bebegim hasta dün veren ve pnomokok asısını vurdurduk ve 4800grgeldi normal mi bilmiyorum 2aylık

canım kilosu gayet normal maşallah.. agulaması algılaması gülmesi kişileri ayırt edip tanıması için henüz erken..bazen biz anneler bu çocuk neden algılamıyor yada agulamıyor diye evham yaparız ..bekle 5 aylık bir olsun o zaman sustur susturabilirsenkaydirigubbakcemile3

evet esc ates yaptı aşı nurgün kız benim oglum aguluyor bana cvp veriyor naz yapıyor cok fene benim ki memeye geldi mi seviniyor cok tatlı oldu ya cok mutlu oluyorum:sm_cool:

teşekkür ederim kuzum21 senin bebeğine de maşallah kilosu da gayet iyi..tedirgin olmana gerek yok herşey zamanla olucak merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…