slm arkadaslar yardım edin fikrinize ihtiyacım var

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
133
33
slm arkadaslar adet düzennsizlgim var ilacsz olamiyorum uzun suredide olamadım dr gittim kis var yani pko var dedi hc brey vermedi bnde dktli bslendim yediklerime dıkkat ettm filan 2 ay snra gene gittim doktra kstim gecmisdti kan degerlerim cok guzel dedi bana folibol diye hap yani vitamin verdi onu kullanıyorum pazar gunu afdersnz esimle birlektrık oldu ve sali gunu kanamam basladı kendilginden ilk defa ilacsız hasta oldum sizce düzenli iliski olursa hamile kalma sansim varmi cok uzun yazdım ksra bakmayın smdiden teşekkürler ...

Bende pkoluydum. Ilac falanda kullanmiyodum ama hic ummadigimiz bi anda hamile kaldim. Ustelik ne duzenli iliski nede hesap kitap islerine girmistik. Tamamen kismet bu isler. Ama insallah gonlunuze gore olur hersey. Yumurtaniz gelisir ve catlarsa neden hamile kalmayasinizki.

insallah suan adetliyim doktra gitsem bitince ymurtam byms mu catlar mi dye bkar mi
Eger yumurta takibi yaptiracaksan adetin biter bitmez git bi. En azindan olusmusmu kendi kendine gelisiyormu onlari ogrenirsin. Aslinda 3.gunu gitsen b8de hormonlarina bakardi ne durumdasin diye ama 3.gunu gecmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…