• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları sling tavsiyesi var mı?

Bence esnememeli ama bu biraz da kullanacağınız slinge bağlı. Wrap slingler esnek oluyor hafiften ama mei tai kanguruya yakın tarzda olduğu için esnememeli,sıkılığını kendiniz ayarlıyorsunuz zaten,rahatça eğilip kalkabiliyordum ben mei tai ile,kaydı,esnedi derdim olmadı hiç. Ellerim de serbestti,desteklemek durumunda kalmadım hiç. Elim kolum dolu yürüyebiliyordum.
ve nerden aldiniz acaba instada baktim da hep yabancilar kullaniyo ve aslinda bahsettigim slinge cok benziyo ama dediginiz gibi bu esnek degil belli

peki yeni dogan bebeklerde kullanilabiliyor mu mei tai slingler
Bacakları karnına doğru cekili şekilde kullanılabilir deniyor ama bence 2-3 aydan sonra kullanmak daha ideal.
ve nerden aldiniz acaba instada baktim da hep yabancilar kullaniyo ve aslinda bahsettigim slinge cok benziyo ama dediginiz gibi bu esnek degil belli
Ben kızıma almıştım neredeyse 6 sene olacak,tuniko idi sanırım sitenin adı.
Hala sağlam,renkte siyah üstüne kurukafa deseni olduğu için unisex oldu,oğlumda da kullanırım diye düşünüyorum

Mei tai ler yenidoğan dan 15 kg ye kadar kullanılabiliyor diye satılıyor. Ama bence yenidoğanda en iyisi esnek wrap sling.
Meraba bende 2 aylık bebegım için alıxam neko tai yoksa wrapmı alsam karar veremedım. Sız mei tai aldınızmı

Meraba bende 2 aylık bebegım için alıxam neko tai yoksa wrapmı alsam karar veremedım. Sız mei tai aldınızmı

evet ama 4. aydan sonra kullandım ben.
ilk aydan itibaren de esnek wrap sling kullandım. kiloluydu benim sıpa yoksa 6 aya kadar hatta sonrasında da kullanan var.

meitai yi 2. aydan itibaren kullananlar da memnunlar, ama eğer ki maddi imkanınız varsa esnek kullanın bir kaç ay, sonra başka ürüne geçin. öyle kolay eskimedikleri için ikinci elde de satılıyor bu ürünler zaten, çok kaybınız olmaz.

sevi bebenin bel destekli slingini kullanan var mı?
videosunu izledim diğer slinglere göre daha kullanışlı gibi geldi

Back