Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aldım canım aire bra sütyen 2haftayı geçgindir kullanıyorum,,sormak istediğin tam olarak neyse sorabilirsin,cevaplarım seve sevearkadaşlar bu sütyeni kullanan varmı geçen tv de izledim.nette araştırdım hiç yorum yokt almayı düşünüyorum ama memnun kalmazsam diye korkuyorum
arkadaşım sana çok çok teşekkür ederim bayağı yardımcı oldun bana.bende de aynı sorun var emzirmeden dolayı birde büyük biraz o yüzden toparlaması benim için çok önemli ben küçük görünmesini istiyorumda. acaba olurmu sence o özelliği varmı
merhabalar,,
benimde dikkatimi çekti bu sütyen ama denemeden de almak bana uygun gelmiyor çünkü az para değil 99 trl :)
85 beden kullanıyordum doğumdan önce simdi kilo ve emzirmenin de etkisiyle 90 / 95 arası değişiyor yani sütyen markasına göre.
en son kom marka toparlayıcı sütyen almıstım ama pek memnun kalmadım ya ,makinada yıkadıktan sonra biraz deforme oldu ...
yorumlarda da memnun olanda var olmayan da
nasıl karar vericem bende bilemedim
zaten kendin diyosun canım denemeden bilemem diye,ozaman deneyip görüceksin,,bana sorarsan hiç geri vermeye niyetim yokhem ben 89tlye almıştım kargo ücretsiz hem,topshopta 99du artı kargo parası vardı çok geldi haliyle,ama memnunum aldığım yerden,hem beden iyi olmazsa değişim yaparız dediler,ama tam oturdu çok esnek zaten,,e bide 3renk daha ne olsun,,ama aldığım yere baktımda ordada 99a çıkmış fiyat tam zamanında almışım,çok pişman olurdum yoksaa,ama en azından hala kargo ücreti almıyolar
denettiriorlar mı ürünü satın almadan?
hiç bi yer parasını almadan ürünü denettirmezler,sadece ürünü satın alırsın daha sonra denk gelmezse değişim yaparlar mesela m alırsın küçük dar gelir olmadı bu dersin l gönderirler öyle yani
arkadaşlar bu sütyeni kullanan varmı geçen tv de izledim.nette araştırdım hiç yorum yokt almayı düşünüyorum ama memnun kalmazsam diye korkuyorum
bende hafta sonu tv de gördüm benim bedenim 85 büyük ve ne yazık ki sarkık diğer sütyenlerle idare edebiliyorum ama bu ürün daha rahatsa neden olmasın mağazasına gidip en kısa sürede deneme yapmak istiyorum. ama diğer yorumlarda okuduğum gibi uçlar belli oluyorsa hoş olmaz.