- Konu Sahibi blondevill
Merhaba kizlar benim sorum su su an okuyorum ve okudugum bolum hep kol gucu gerektiriyor ameliyatimdan sonra ne kadar zaman sonra kollarimi agrisiz kullanabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 yıl oldu şu an hiç içeride bir şey varmış gibi değil.meme de protezin olması gerçekten nasıl bir his merak ediyorum arkadaşlar
Benim ameliyat olalı 18 gün oldu ve hala alışamadım bana çok büyük geliyor cikarttirmayi düşünüyorum çok mutsuzum
275cc takıldı amabenim meme dokum vardı biraz boyum 160 kilom53 inşallah kuculurler yoksa ben bun larla nasıl yasarim
Canım daha çok değişecekler ve gğzelleşeceklerAy inşallah moral verdin çok teşekür ederim
Çok geçmiş olsun canım, merak etme 6 ay sonra çok güzelleşirler bi de çok önemli bi hastalık atlatmışsın, takılma o kadarZaten yarısını meme kanserinden dolayi almışlardı sol taraf oyüzden bi eşitsizlik var mesela birinin ucu yukarda diğeri normal buda sinirimi bozuyor bakalım 6 ay sonra ne olcak anca ozaman düzelir diyorlar