• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slikonlara alisma sureci

blondevill

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kizlar benim sorum su su an okuyorum ve okudugum bolum hep kol gucu gerektiriyor ameliyatimdan sonra ne kadar zaman sonra kollarimi agrisiz kullanabilirim

Kas altı 1 - 1,5 ayda tüm işlerinize dönersiniz eski gücünüze ulaşırsınız. Rutin işler 1 hafta veya 20 günü bulabilir en fazla. Kas üstü daha erken toparlarsınız..

Benim aml 12 gün oldu bugün ilk defa araba sürdüm idare ettim yani ama agirdi biraz benimki kas üstü bu arada

1 ay dolmadan bile kendine geliyorsun ben ilk hafta cok zorlandım 2den sonra zaten salıyor kendini tabi kol gerektiren iş diyorsunuz benim o zaman tek işim okula gidip spor yapmaktı spora 3 ay sonra başladım şınav vs cekebilmek için bekledim yani...

Kas üstü oldum. 3 haftada rutin işleri yapabilcek hale geliyorsun fakat güç gerektiren durumlar zorluyor. Ben hemşireyim ve 4.haftamda işe başladım. Ona rağmen serum setlemek yada 2-3 tane serum taşımak ağrıya sebep olup yoruyordu.

Benim ameliyat olalı 18 gün oldu ve hala alışamadım bana çok büyük geliyor cikarttirmayi düşünüyorum çok mutsuzum

275cc takıldı amabenim meme dokum vardı biraz boyum 160 kilom53 inşallah kuculurler yoksa ben bun larla nasıl yasarim

En son ağlayarak doktorumun yanına git mistim çok büyük diye sanırım ben alışmış yarım limon buyuklugune bunlar büyük geliyo gözüme

Zaten yarısını meme kanserinden dolayi almışlardı sol taraf oyüzden bi eşitsizlik var mesela birinin ucu yukarda diğeri normal buda sinirimi bozuyor bakalım 6 ay sonra ne olcak anca ozaman düzelir diyorlar

Zaten yarısını meme kanserinden dolayi almışlardı sol taraf oyüzden bi eşitsizlik var mesela birinin ucu yukarda diğeri normal buda sinirimi bozuyor bakalım 6 ay sonra ne olcak anca ozaman düzelir diyorlar
Çok geçmiş olsun canım, merak etme 6 ay sonra çok güzelleşirler ;) bi de çok önemli bi hastalık atlatmışsın, takılma o kadar ;)

Ya bide hala acıması normalmi hala sanki göğüslerimde süt varmış gibi sisiyorlar ve aciyorlar gece düzgün uyuyamiyorum

Back
X