Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Slikon taktırmak günah mı?

Eurybiaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
58
11
28
Kızlar çesitli dogal yontemler denedim ama cok az bi ilerleme kaydettim. Ozguvenim kalmadı goguslerim tahta gibi dumduz degil ama bedensiz. Slikon taktirmayi dusunuyorum ama endiselerim var. Slikon taktirmak dinimizde gunah mi bilgisi olan?

Hacı hoca imam tayfasınca günah. Allah'ın verdiğinden memnuniyetsizlik duymak.

Şahsi fikrim seni mutlu edecekse günah değil, olmamalı.

Objektifi genişletip geniş açılı bakmak lazım. Silikon taktırmayla dini hangi kuralı çiğnemiş oluyorsun? Düşününce aslında hiç bir kural çiğnememiş oluyorsun, ki kuranda açıkça yazılı hiç bir kural yoktur ve herkes kendine göre yorumluyor. Sen de toprak olacaksın silikonda o yüzden taktır geç şekerim :21:

Evet günah.. Ben de protez taktırdım ama benim tamamen düzdü, hiç çıkıntı dahi yoktu. Bu halimle erkeğe benzediğim için bunu düzelttirmekte dinen bir sakınca yokmuş. Bunu araştırmıştım ameliyat öncesi..

Evet günah.. Ben de protez taktırdım ama benim tamamen düzdü, hiç çıkıntı dahi yoktu. Bu halimle erkeğe benzediğim için bunu düzelttirmekte dinen bir sakınca yokmuş. Bunu araştırmıştım ameliyat öncesi..

Evet canım katılıyorum bende çok araştırdım kadın ve aile ilmihalinde erkeklik derecesinde küçükse sıkıntı olmuyor ama sırf seni tatmin etsin diye istiyorsan sıkıntı yani benim ki dümdüz sayılır sütyen taktığımda çatal bile olusmuyor ama eşim izin vermediği için yaptıramiyorum :KK43:

Kızlar çesitli dogal yontemler denedim ama cok az bi ilerleme kaydettim. Ozguvenim kalmadı goguslerim tahta gibi dumduz degil ama bedensiz. Slikon taktirmayi dusunuyorum ama endiselerim var. Slikon taktirmak dinimizde gunah mi bilgisi olan?

Anaa kız cevap yazdım sen miydin yeni farkettim:) dediğim gibi canım çok sıkı araştır ilmihallere bak

Kızlar buyrun dini açıklaması
20150819_214900.jpg

Kadın ve aile ilmihali sayfa 203

Dini konu yasak.

Ve ayrica gunah olan gunahtir su yasagi cignedi bunu cignemedi diye bir durum yok yani. Kafaya gore yorumlanamaz din.

X