- 27 Haziran 2020
- 115
- 37
- 25
-
- Konu Sahibi Sevdanuroz
canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben önce devlet hastanesinde yaptıracaktım ama şuan hastalıktan dolayı çoğu şehirde devlet hastaneleri estetik ameliyatlarını durdurduArkadaşlar 3 aya düğünüm var ama göğüslerim hiç yok denilecek kadar küçük ameliyat olmak istiyorum fakat özellerde yapılan ameliyat ücretleri cok fazla devlette olan varmi olan varsa yardımcı olabilirmi fiyatları nelerdir.
Antalyada yaşıyorum canim yarin gidip doktor ile görüşucem burayada yazarim belki benim gibi mağdur insanlar merak ediyordurcanım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben önce devlet hastanesinde yaptıracaktım ama şuan hastalıktan dolayı çoğu şehirde devlet hastaneleri estetik ameliyatlarını durdurdu
Merhaba canım özeller çok pahalı doğru. Özelde bu pekde sorun olmuyor hemen ameliyat olabiliyorsun. Devlette fiyatlar 5.000 le 15.000 arası genelde değişebiliyor hastaneye ve doktora göre.
Canım 15 olursa özellerden pek farkı olmsz çünkü özellerde 14 bin üzerinde yapıyorlar. Cok teşekkür ederim yarın doktor ile görüşucemm ınsalah istediğim bir fiyat alabilirimMerhaba canım özeller çok pahalı doğru. Devlet hastaneleride yapıyor hemde çok daha uygun fiyata ama ameliyat tarihini biraz geç veriyorlar malesef. Özelde bu pekde sorun olmuyor hemen ameliyat olabiliyorsun. Devlette fiyatlar 5.000 le 15.000 arası genelde değişebiliyor hastaneye ve doktora göre.
Haklısıniz düğün coronadan ertelene bilir o da avantaj olur inşallah benim içinDüğüne 3 ay kala bu işe girilir mi hiç? kollarını kaldırıp rahat rahat oynayamazsın. Gerçi oynamayı serbest bıraktılar mı bilmiyorum covidden dolayı
Merhaba ben de yaptırmak istiyorum tam 4 yıldır araştırıyorum yeni üye oldumArkadaşlar 3 aya düğünüm var ama göğüslerim hiç yok denilecek kadar küçük ameliyat olmak istiyorum fakat özellerde yapılan ameliyat ücretleri cok fazla devlette olan varmi olan varsa yardımcı olabilirmi fiyatları nelerdir.
Ya kalacağımız ortam tabiki temizz o konuda şüphem yok fakat fiyatı nelerdir bende bilmiyorum bende yıllardır araştırdım artık canıma tak etti yarın doktor ile görüşeceğim sizleri de bilgilendiririmMerhaba ben de yaptırmak istiyorum tam 4 yıldır araştırıyorum yeni üye oldum4 yıldır hem yabancı kaynaklardan hem de türkçe kaynaklardan araştırıyorum. 3 ay sonra hareketlerinizde kısıtlama olmaz bence yaptıran kişiler 1 hafta sonra işine geri dönüyor. Fakat virüsten dolayı ameliyat olmak riskli olmaz mı acaba, bir gece de hastanede kalmak gerekli
Güzel geçer görüşmeniz umarım :) Kaç cc düşünüyorsunuz ?Ya kalacağımız ortam tabiki temizz o konuda şüphem yok fakat fiyatı nelerdir bende bilmiyorum bende yıllardır araştırdım artık canıma tak etti yarın doktor ile görüşeceğim sizleri de bilgilendiririm
İnşallah, Yani doğal görünüm istiyorum doktorum neyi önerir bilmiyorum cc konusunda çok bilgim yok vücut yapımıza göre cc de değişiyor meme dokusu olan veya olmayan hastalara farklı şekilde cc lik uygulanıyor daha önce gittiğimde meme dokumun olduğunu söylemişlerdi.Güzel geçer görüşmeniz umarım :) Kaç cc düşünüyorsunuz ?
Bence cc konusunu da araştırın yaptıran bazı arkadaşlarım küçük yaptırdığı için pişman olmuştu.Meme altı çevreniz ve meme çevreniz kaç cm ?İnşallah, Yani doğal görünüm istiyorum doktorum neyi önerir bilmiyorum cc konusunda çok bilgim yok vücut yapımıza göre cc de değişiyor meme dokusu olan veya olmayan hastalara farklı şekilde cc lik uygulanıyor daha önce gittiğimde meme dokumun olduğunu söylemişlerdi.
Ya bugün araştırdım çok bisey anlayamadım fakat rakam büyüdükce cc de büyüyo daha önce meme çevremi vs ölmedimBence cc konusunu da araştırın yaptıran bazı arkadaşlarım küçük yaptırdığı için pişman olmuştu.Meme altı çevreniz ve meme çevreniz kaç cm ?