@oralet : Burnum için gittiğim doktorum yurt dışına çıktı muayene olamıyorum oyüzden 7 ay sonra gelecekmiş 7 ayda bunu araştırmak için iyi bir vakit.. Bir yandan senin dediğin gibi yaptırayım göğüsleri doya doya gençliğimi yaşayayım diyorum. Diğer yandan biraz daha bekleyebilirim göğüslerim tahta gibi değil en azından 75 i dolduran memişlere sahibim diyorum. Diğer yandan ameliyatın sıkıntılarını kaldırabilirmiyim bilmiyorum araştırdım öyle güllük gülistanlık olmuyor herşey burda herkes mutluluğun verdiği heyecanla çektikleri ağrıları unutup hoş anılarını paylaşıyor bizimle oyüzden 1 yıl gibi bir süre bekleyeyim sonraki düşüncemle yola çıkarım diyorumm.. bakalım :97:
banu55: Biraz beklemem gerek o bekleme süresinde de dediğin gibi araştıracağım ALTIN86 da dediği gibi araştırdıkça bir an önce olmak isteyeceğim ama ailevi yönden de beklemek zorundayım :26:
virgin : yok ben takıntı gibi sürekleri göğüslerimle uğraşmıyorum ama bi kaç beden daha büyük olsalar çok daha mutlu ve özgüven sahibi olurum diyorum, şuan bitkisel yöntemler deniyorum olumlu bir sonuç alıyorum ama kalıcı olurmu olmaz mı bilemiyorum.. :44: