• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slikon kepçe takımı

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
30 Ocak 2017
13.224
196.742
598
Screenshot_2017-06-06-15-50-38_1.jpg

Arkadaşlar ben bu kepçe setlerine bayılıyorum ama slikon olmaları beni düşündürüyor.. Düşününce mutfak tezgahında çok hoş durabilir. Ama kullanan varsa bilgi istiyorum. Kızgın yağın içine bu slikon süzgeci kullanmak ne kadar sağlıklı.. Ya da işte çorbayı karıştırmak, pilavı bu slikon malzemeyle kavurmak.. Bence en sağlıklısı yine çelik takımlar. Keşke hem çelik hemde pembe olabilse :) ama malesef..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2005434

Arkadaşlar bu pembe kepçe setlerine bayılıyorum ama slikon olmaları beni düşündürüyor.. Pembe hastasıyım. Düşününce mutfak tezgahında çok hoş durabilir. Ama kullanan varsa bilgi istiyorum. Kızgın yağın içine bu slikon süzgeci kullanmak ne kadar sağlıklı.. Ya da işte çorbayı karıştırmak, pilavı bu slikon malzemeyle kavurmak.. Bence en sağlıklısı yine çelik takımlar. Keşke hem çelik hemde pembe olabilse :) ama malesef..
Aynısının tıpkısını 2 senedir kullanıyorum ve cok memnunum :) hic eskime bile yapmadilar yeni gibi duruyor hala.
Sağlık açısından birsey diyemem ama bence bi zararı oldugunu dusunmuyorum. Ona bakarsan bebek yemek kaşıklarını da silikondan yapıyorlar. Zararli olsa yapmazlardi heralde

Aynısının tıpkısını 2 senedir kullanıyorum ve cok memnunum :) hic eskime bile yapmadilar yeni gibi duruyor hala.
Sağlık açısından birsey diyemem ama bence bi zararı oldugunu dusunmuyorum. Ona bakarsan bebek yemek kaşıklarını da silikondan yapıyorlar. Zararli olsa yapmazlardi heralde
Ama hani bunları kaynar şeylere sıcak şeylere batırıyoruz ya bilemedim :/ haklısın ama mantıklı. Yaa çok güzel değil mi amaa :) çok şirin çok tatlış uyşş :) eski çeliklerimi ne yapacağım ki.. Neyse kalsın onlarda artık..

Ama hani bunları kaynar şeylere sıcak şeylere batırıyoruz ya bilemedim :/ haklısın ama mantıklı. Yaa çok güzel değil mi amaa :) çok şirin çok tatlış uyşş :) eski çeliklerimi ne yapacağım ki.. Neyse kalsın onlarda artık..
Evet cok hos duruyorlar tezgahın üzerinde :KK36: bende pembe hastasıyım, mutfagimda hersey pembe :KK200:
Canım eskilerini ihtiyac sahibi birilerine verebilirsin, veya cok fazla degilse kalsın kenarında lazim olur. Benim çatal bıcak takımımdaki kepcelerim falan duruyor lazim oluyo illaki. Biri corbaya biri cacıga falan :kk77:

Evet cok hos duruyorlar tezgahın üzerinde :KK36: bende pembe hastasıyım, mutfagimda hersey pembe :KK200:
Canım eskilerini ihtiyac sahibi birilerine verebilirsin, veya cok fazla degilse kalsın kenarında lazim olur. Benim çatal bıcak takımımdaki kepcelerim falan duruyor lazim oluyo illaki. Biri corbaya biri cacıga falan :kk77:
Yeni taşınacağım evde tezgahım küçük olacak o yüzden pek doldurmak istemedim ama işte vazgeçemiyorm :) peki nerden aldın sen?

Back