Tabikide bebeğim denek değil. Ama primadan da çok çok memnun değilim. Bazen sızdırma yapıyor. Lastik izleri çok kalıyor. Sleepy ilgimi çekti fikir almak istedim.primadan memnunsanız değiştirmeyin. bebeğinizi denek yapmaya gerek yok bana göre.
İnşallah canım çok kaşıyo o lastik yeriniİnşallah sizde de olmaz.
Bende unibaby kullanıyorum gerçekten güzel. Hangi rengini kullanıyosun. Yeşili hiç denemedim sarı ve pembe de güzeldi. Pembe kremsi bi his bırakıyoÜni baby yenidoğan kullandım yıllarca bezden çıktıktan sonra da poposunu silmek için de
Bende unibaby kullanıyorum gerçekten güzel. Hangi rengini kullanıyosun. Yeşili hiç denemedim sarı ve pembe de güzeldi. Pembe kremsi bi his bırakıyoÜni baby yenidoğan kullandım yıllarca bezden çıktıktan sonra da poposunu silmek için de
çok iyiymişŞimdi marketlerde var heralde o zaman yoktu geçen seneydi heralde, o zaman metroda filan oluyordu...
Toplu aliyorduk zaten sitesinde paketleri vardi atiyorum 5 paket bez( kacliydi unuttum ama uygundu) , alt değiştirme örtüsü ıslak mendik o zaman 125 tl ydi.
Bende unibaby kullanıyorum gerçekten güzel. Hangi rengini kullanıyosun. Yeşili hiç denemedim sarı ve pembe de güzeldi. Pembe kremsi bi his bırakıyo
bizde primanın beyaz olanlarından memnun kalmamıştık. mavisi daha iyiydiTabikide bebeğim denek değil. Ama primadan da çok çok memnun değilim. Bazen sızdırma yapıyor. Lastik izleri çok kalıyor. Sleepy ilgimi çekti fikir almak istedim.
Merhaba ben dogdugu gunden beri sleepy kullaniyorum cok memnunum hic bir sorun yasamadik suan 6 aylik. Ayrica sleepy nin yenidogan islak mendilini alirsaniz alkol de yok.Selam kızlar benim 10 aylık bi bebeğim varilk 2 ay huggies kullandım memnun kaldım ama diğer numaralardan memnun olmayınca primaya geçtim bu zamana kadar da kullanıyorum hiç değiştirmedim. Yeni çıkan bebek bezi sleepy nin reklamlarına göre iyi ama deneyen var mı memnun musunuz ???
Bende primadan dediğiniz sorundan dolayı vazgeçtimBen de 9 aylık kızım iin huggies kızlar için olanı kullanıyorum. Memnunum aslında, ama arada bi kaka sızıyor. Sleepy de denemek istiyorum. Hangi marketlerde var. Prima çok plastik gibi kokuyordu, sleepy de böyle koku var mı?
Sleepy'nin kokusu bana daha kötü geldi.Ben de 9 aylık kızım iin huggies kızlar için olanı kullanıyorum. Memnunum aslında, ama arada bi kaka sızıyor. Sleepy de denemek istiyorum. Hangi marketlerde var. Prima çok plastik gibi kokuyordu, sleepy de böyle koku var mı?
Bende primadan dediğiniz sorundan dolayı vazgeçtim
Slpeey müşteri hizmetlerini arayıp numune bebek bezi isteyebilirsiniz ücretsiz gönderiyorlar
Civilde gördüm ben en son
Sleepy'nin kokusu bana daha kötü geldi.
Bi paket aldım, daha bitmedi ama kaka olduğu zaman popoya yapışıyor bez, kaldı ki ben hemen değiştiririm.
Poposunu kızarttı ayrıca oğlumun, daha almam.
Ben de 9 aylık kızım iin huggies kızlar için olanı kullanıyorum. Memnunum aslında, ama arada bi kaka sızıyor. Sleepy de denemek istiyorum. Hangi marketlerde var. Prima çok plastik gibi kokuyordu, sleepy de böyle koku var mı?
Selam kızlar benim 10 aylık bi bebeğim varilk 2 ay huggies kullandım memnun kaldım ama diğer numaralardan memnun olmayınca primaya geçtim bu zamana kadar da kullanıyorum hiç değiştirmedim. Yeni çıkan bebek bezi sleepy nin reklamlarına göre iyi ama deneyen var mı memnun musunuz ???
Biçok bezi denedim ama en çok sleepy den memnun kaldım. Prima çiş kokusunu dışarı veriyor ve çok kötü kokuyordu. Eşim çocuğu kucağına her aldığında kakasını yapmış değiştirsene diyordu halbuki kaka yapmamış oluyordu. Sleepy civilim de ayda bir indirime giriyor ben toplu alıyorum.Selam kızlar benim 10 aylık bi bebeğim varilk 2 ay huggies kullandım memnun kaldım ama diğer numaralardan memnun olmayınca primaya geçtim bu zamana kadar da kullanıyorum hiç değiştirmedim. Yeni çıkan bebek bezi sleepy nin reklamlarına göre iyi ama deneyen var mı memnun musunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?