• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sleepy bebek bezi kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nee10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
primadan memnunsanız değiştirmeyin. bebeğinizi denek yapmaya gerek yok bana göre.
Tabikide bebeğim denek değil. Ama primadan da çok çok memnun değilim. Bazen sızdırma yapıyor. Lastik izleri çok kalıyor. Sleepy ilgimi çekti fikir almak istedim.

Üni baby yenidoğan kullandım yıllarca bezden çıktıktan sonra da poposunu silmek için de
Bende unibaby kullanıyorum gerçekten güzel. Hangi rengini kullanıyosun. Yeşili hiç denemedim sarı ve pembe de güzeldi. Pembe kremsi bi his bırakıyo

Üni baby yenidoğan kullandım yıllarca bezden çıktıktan sonra da poposunu silmek için de
Bende unibaby kullanıyorum gerçekten güzel. Hangi rengini kullanıyosun. Yeşili hiç denemedim sarı ve pembe de güzeldi. Pembe kremsi bi his bırakıyo
Şimdi marketlerde var heralde o zaman yoktu geçen seneydi heralde, o zaman metroda filan oluyordu...
Toplu aliyorduk zaten sitesinde paketleri vardi atiyorum 5 paket bez( kacliydi unuttum ama uygundu) , alt değiştirme örtüsü ıslak mendik o zaman 125 tl ydi.
çok iyiymiş

Sarı yenidoğan olan

o kremlilerden hediye çıkmıştı da zor bitirdim

Kokusuz kremsiz saf su diye sattıklarını kullandık biz

Ben de ıslak mendil bebeğe unibaby yenidoğan kullanıyorum. Diğerlerine günlük elimin altında falan sleepy var sarı olan onu kullanıyorum. Islak mendili de çok güzel. Ama bebeğe kullanmıyorkm

Denemek icin 1 paket kullandik. Sleepy'nin fiyati uygun ama acayip kötü koku yapti. Islak mendilleri de alkol iceriyor. Tweet attim bildirdim, hic orali olmadilar.
Kizim dogdugundan beri Molfix kullaniyorum. Makro Market'te hep indirimde, fiyati uygun. Hic baska sikinti da olmadi. Bir sey icin tweet attim, hemen aradilar ilgilendiler cozum urettiler, cok iyi.

Tabikide bebeğim denek değil. Ama primadan da çok çok memnun değilim. Bazen sızdırma yapıyor. Lastik izleri çok kalıyor. Sleepy ilgimi çekti fikir almak istedim.
bizde primanın beyaz olanlarından memnun kalmamıştık. mavisi daha iyiydi

Selam kızlar benim 10 aylık bi bebeğim var :KK46::KK46:ilk 2 ay huggies kullandım memnun kaldım ama diğer numaralardan memnun olmayınca primaya geçtim bu zamana kadar da kullanıyorum hiç değiştirmedim. Yeni çıkan bebek bezi sleepy nin reklamlarına göre iyi ama deneyen var mı memnun musunuz ??? :anne::anne:
Merhaba ben dogdugu gunden beri sleepy kullaniyorum cok memnunum hic bir sorun yasamadik suan 6 aylik. Ayrica sleepy nin yenidogan islak mendilini alirsaniz alkol de yok.

Hem bezini hem ıslak mendilini kullanıyorum
Islak mendili meyveli olandan alırsanız alkollü onlar hiç güzel değil
Ben saf&doğal ıslak mendilinden aldım unibaby den hiçbir farkı yok

Ben de 9 aylık kızım iin huggies kızlar için olanı kullanıyorum. Memnunum aslında, ama arada bi kaka sızıyor. Sleepy de denemek istiyorum. Hangi marketlerde var. Prima çok plastik gibi kokuyordu, sleepy de böyle koku var mı?

Ben de 9 aylık kızım iin huggies kızlar için olanı kullanıyorum. Memnunum aslında, ama arada bi kaka sızıyor. Sleepy de denemek istiyorum. Hangi marketlerde var. Prima çok plastik gibi kokuyordu, sleepy de böyle koku var mı?
Bende primadan dediğiniz sorundan dolayı vazgeçtim
Slpeey müşteri hizmetlerini arayıp numune bebek bezi isteyebilirsiniz ücretsiz gönderiyorlar
Civilde gördüm ben en son

Sleepy'nin kokusu bana daha kötü geldi.
Bi paket aldım, daha bitmedi ama kaka olduğu zaman popoya yapışıyor bez, kaldı ki ben hemen değiştiririm.
Poposunu kızarttı ayrıca oğlumun, daha almam.

Bende primadan dediğiniz sorundan dolayı vazgeçtim
Slpeey müşteri hizmetlerini arayıp numune bebek bezi isteyebilirsiniz ücretsiz gönderiyorlar
Civilde gördüm ben en son

Sleepy'nin kokusu bana daha kötü geldi.
Bi paket aldım, daha bitmedi ama kaka olduğu zaman popoya yapışıyor bez, kaldı ki ben hemen değiştiririm.
Poposunu kızarttı ayrıca oğlumun, daha almam.

Herkeste farklı gerçekten. Ama ben ya dediğiniz gibi numune isteyim ya da bir küçük paket alıp deneyeyim

Teşekkürler kızlad

Ben sllepy de bi koku almadım.
Komili çok parfümlü kremli kokuyor mesela aslında güzel bir bez ama o tip bi koku rahatsız ediyor beni. Prima kullanıyorum ama arada sleepy de alıyorum. Çok çiş yapan ya da sıvı kaka yapan bir çocuğum olmadığı için sleepyde sorun yaşamamıştım.

Selam kızlar benim 10 aylık bi bebeğim var :emir_bebek::emir_bebek:ilk 2 ay huggies kullandım memnun kaldım ama diğer numaralardan memnun olmayınca primaya geçtim bu zamana kadar da kullanıyorum hiç değiştirmedim. Yeni çıkan bebek bezi sleepy nin reklamlarına göre iyi ama deneyen var mı memnun musunuz ??? :anne::anne:

Tüm annelere tavsiye ediyorum faydalansınlar diye. adında ücretsiz bir iphone uygulaması var, hem bezlerin notlarını inceleyip hem de deneyimlerinizi paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca en ucuz bezleri nereden bulacağınızı gösteriyor, buradan bakabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar benim 10 aylık bi bebeğim var :emir_bebek::emir_bebek:ilk 2 ay huggies kullandım memnun kaldım ama diğer numaralardan memnun olmayınca primaya geçtim bu zamana kadar da kullanıyorum hiç değiştirmedim. Yeni çıkan bebek bezi sleepy nin reklamlarına göre iyi ama deneyen var mı memnun musunuz ??? :anne::anne:
Biçok bezi denedim ama en çok sleepy den memnun kaldım. Prima çiş kokusunu dışarı veriyor ve çok kötü kokuyordu. Eşim çocuğu kucağına her aldığında kakasını yapmış değiştirsene diyordu halbuki kaka yapmamış oluyordu. Sleepy civilim de ayda bir indirime giriyor ben toplu alıyorum.

Bende 11 aylık kızıma doğduğundan beri sleepy kullanıyorum çok ta memnunuz.

Ben de kullanıyordum çok da mennundum ama kızıma idrar yolu enfeksiyonu oldu. Antibiyotikten sonra geçmeyince bezi değiştirin dedi doktor değiştirdik geçti.

Back