Selam kızlar benim 10 aylık bi bebeğim varilk 2 ay huggies kullandım memnun kaldım ama diğer numaralardan memnun olmayınca primaya geçtim bu zamana kadar da kullanıyorum hiç değiştirmedim. Yeni çıkan bebek bezi sleepy nin reklamlarına göre iyi ama deneyen var mı memnun musunuz ???
Daha hesaplı hemde baya güzel özellikler olunca merak ettim doğrusuNeden değiştirmek istiyorsunuz. Alıştığı sevdiği bir şey varsa ondan devam edin derim ben.
Neden netten sipariş veriyodunyz marketlerde yok mu. Toplu mu alıyodunuzBen bir ara oğlum icin sleepy kullandim iyiydi prima nin yenisi sizdiriyor herkes şikayetçi.. sleepy iyidi ama sürekli netten sipariş veriyorduk bazen farkinda olmadan bitiyordu simdi molfix kullanıyoruz...ilk takınca sizdirma oldu yazmıştım bir kere daha olursa bize dönüş yapın dediler olmamışti
Hangi ıslak mendili kullanıyosunuz pekiHer Bebek her bez ile rahat edemiyor
Bir paket alın bakın beğenirseniz devam edersiniz
Ben ne bezimi ne mendilimi değiştirmiştim hep aynı kullanmıştım memnun olduğumu bulmuşum riske gerek yok demiştim
Hangi ıslak mendili kullanıyosunuz peki
Şimdi marketlerde var heralde o zaman yoktu geçen seneydi heralde, o zaman metroda filan oluyordu...Neden netten sipariş veriyodunyz marketlerde yok mu. Toplu mu alıyodunuzama memnun kaldınız öyle değil mi
O lastik izleri benim oğlumda da çok oluyor. İz olmaması iyiymişBen primayı hiç sevmedim. Huggies kullanıyordum şimdi sleepye geçtim kesinlikle tavsiye ederim. Yumuşacık çok rahat etti çocuklarım. Diğerlerinde hep kenarlarındaki lastiklerin izi kalıyordu vücudunda ama bunda hiç olmuyor..
Molfix çok kötü yaaEn konforlusu prima, ama sleepy de fena değil.
Molfixten falan iyi.
İnşallah sizde de olmaz.O lastik izleri benim oğlumda da çok oluyor. İz olmaması iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?