• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sleepy bebek bezi kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nee10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nee10

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
86
106
8
Selam kızlar benim 10 aylık bi bebeğim var :KK46::KK46:ilk 2 ay huggies kullandım memnun kaldım ama diğer numaralardan memnun olmayınca primaya geçtim bu zamana kadar da kullanıyorum hiç değiştirmedim. Yeni çıkan bebek bezi sleepy nin reklamlarına göre iyi ama deneyen var mı memnun musunuz ??? :anne::anne:

Selam kızlar benim 10 aylık bi bebeğim var :KK46::KK46:ilk 2 ay huggies kullandım memnun kaldım ama diğer numaralardan memnun olmayınca primaya geçtim bu zamana kadar da kullanıyorum hiç değiştirmedim. Yeni çıkan bebek bezi sleepy nin reklamlarına göre iyi ama deneyen var mı memnun musunuz ??? :anne::anne:

Neden değiştirmek istiyorsunuz. Alıştığı sevdiği bir şey varsa ondan devam edin derim ben.

Ben bir ara oğlum icin sleepy kullandim iyiydi prima nin yenisi sizdiriyor herkes şikayetçi.. sleepy iyidi ama sürekli netten sipariş veriyorduk bazen farkinda olmadan bitiyordu simdi molfix kullanıyoruz...ilk takınca sizdirma oldu yazmıştım bir kere daha olursa bize dönüş yapın dediler olmamışti

Ben sleepy i reklamları daha dönmeden 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum çok iyi bir bez tavsiye ederim fiyatıda uygun

Ben kullanıyorum memnunum ve fiyatı baya uygun.Hatta e bebekte indirimi vardı 28 şubatta aldım baya.

Her Bebek her bez ile rahat edemiyor

Bir paket alın bakın beğenirseniz devam edersiniz

Ben ne bezimi ne mendilimi değiştirmiştim hep aynı kullanmıştım memnun olduğumu bulmuşum riske gerek yok demiştim

primadan memnunsanız değiştirmeyin. bebeğinizi denek yapmaya gerek yok bana göre.

Ben primayı hiç sevmedim. Huggies kullanıyordum şimdi sleepye geçtim kesinlikle tavsiye ederim. Yumuşacık çok rahat etti çocuklarım. Diğerlerinde hep kenarlarındaki lastiklerin izi kalıyordu vücudunda ama bunda hiç olmuyor..

Aşırı çiş yapan bi bebek değilse sleepy den memnun kalabilirsiniz. Ben bazen gündüz sleepy gece prima kullanıyorum. Kafama eserse alıyorum

Ben bir ara oğlum icin sleepy kullandim iyiydi prima nin yenisi sizdiriyor herkes şikayetçi.. sleepy iyidi ama sürekli netten sipariş veriyorduk bazen farkinda olmadan bitiyordu simdi molfix kullanıyoruz...ilk takınca sizdirma oldu yazmıştım bir kere daha olursa bize dönüş yapın dediler olmamışti
Neden netten sipariş veriyodunyz marketlerde yok mu. Toplu mu alıyodunuz :KK57: ama memnun kaldınız öyle değil mi:KK24:

Her Bebek her bez ile rahat edemiyor

Bir paket alın bakın beğenirseniz devam edersiniz

Ben ne bezimi ne mendilimi değiştirmiştim hep aynı kullanmıştım memnun olduğumu bulmuşum riske gerek yok demiştim
Hangi ıslak mendili kullanıyosunuz peki

Neden netten sipariş veriyodunyz marketlerde yok mu. Toplu mu alıyodunuz :KK57: ama memnun kaldınız öyle değil mi:KK24:
Şimdi marketlerde var heralde o zaman yoktu geçen seneydi heralde, o zaman metroda filan oluyordu...
Toplu aliyorduk zaten sitesinde paketleri vardi atiyorum 5 paket bez( kacliydi unuttum ama uygundu) , alt değiştirme örtüsü ıslak mendik o zaman 125 tl ydi.

Ben primayı hiç sevmedim. Huggies kullanıyordum şimdi sleepye geçtim kesinlikle tavsiye ederim. Yumuşacık çok rahat etti çocuklarım. Diğerlerinde hep kenarlarındaki lastiklerin izi kalıyordu vücudunda ama bunda hiç olmuyor..
O lastik izleri benim oğlumda da çok oluyor. İz olmaması iyiymiş :KK71:

Back