Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Sleeper Otomatik Sallanan Beşik Kullananlar

kızlar ben de kullanıyorum sleeper, gerçekten çok iyi, gündüz uykularımızın çoğu onda geçiyo, geçenlerde gitti gidiyorda 150 tl falandı, ordan takip edin bence de

bende stork dondolino kullanıyorum çok memnunum 400 tl ye aldım yükselip mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor sonra..

ayşegül sen bu msajı yazalı 1 sene olmuş beşiği satıyorumsun

canım bu soruyu geçen bi akrabamda sordu evet 1sene oldu bebeğim nerdeyse 1.5 yaşına girecek çok memnun kaldım gerçekten ama seneye 2. çocuğu düşünüyoruz ona saklıyorum ancak 2.den sonra ne var ne yok elden çıkarıcam ama arkadaşında dediği gibi takip edin ucuz düşüyo bazen

slm kızlar süper bir alet süper bir kurtarıcı mükemmel bişey diyebilirim hiç tereddütsüz alın hiç acımayın verdiğiniz paraya:)

Sadece uyuması için değil, işiniz olduğunda ona koyabilirsiniz ister yatsın ister otursun ister müzik dinlesin ister sallansın ister uyusun ister mama yesin ister tv seyretsin yani ne aklınıza gelirse

benim müthiş kurtarıcım oldu şiddetle tavsiye derim.

ayy ne kadar pahalı yaa 400 tl 300 tl verilirmi ona ikinci eli felan yokmudur onda kaç ay yatacakki sonra kaldırıcan o kadr para verilmez bee amannn akannehir

Sleeper'ı internetten beğenmiştim ama mağazaya gittiğimde çok küçük olduğunu gördüm. Bizde dondolino aldık. Tavsiye ederim, özellikle bebekleri uykuya geç dalan annelere

keşke bir foto ekleseydiniz.bizde fikir edinir ona göre alırdık?

memnun kalanlar mümkünse foto ekleyebilir mi??

canım bende yenı dogum yaptım bebegım henuz 4gunluk ama sureklı sallanmak ıstıyor bende cok yoruluyorum acaba hangı sıteden sıparıs verdın soyleyebılırmısın??

canım bende yenı dogum yaptım bebegım henuz 4gunluk ama sureklı sallanmak ıstıyor bende cok yoruluyorum acaba hangı sıteden sıparıs verdın soyleyebılırmısın??

maxima beşik kısmı otomatik sallanan park yatak .

yeni çıkmış istersen netten bir araştır.

merhaba arkadaslar. benim oğlum 4 aylık olmak üzere. süt alerjisi var ve zor günler geçirdik. şimdi ise sallanmadan uyumuyor. kraftın hemen hemen her yerde 300-330 tl arasında fyatı olan hem sallanan beşik hemde mama sandalyesini denedim fakat oğlumun hoşuna gitmedi ileri geri sallanmak. evde sallanarak uyuyabileceği her şeyi yaptık tavana salıncağından park yatağına ondan hamağına kadar. ama malum onu sallamak demek uykusuz kalmak demek. bize ileri geri değil sağa sola sallanan ve akvaryum gibi oturmadan ziyade klasik beşik gibi yatabilen bir ürün lazım. tafsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler

aynen bende istiyorum.böyle birşey varsa nolur söyleyin.sabahlara kadar ayağımda sallıyorum.7 aylık oldu.hala sallayarak uyuyor.yardımm

ben bu konuyu açalı yıllar oldu kızlar şimdi 2. bebeğimi bekliyorum beşik şu an görümcemde ben çok memnun kaldım doğum yapınca yine ondan alıcam ama büyük çocuklara uygun değil yanılmıyorsam 9 kiloya kadari taşıyor 9 kilodada zor sallanıyor ilk aylarda öneririm kullanılmış alın değmez sıfır almaya pahalı çünkü bazı bebekler sevmiyebiliyor boşuna çok pahalı bence ben hatırlamıyorum ama yazmışımdır belki lk sayfalarda baya ucuza almıştım

hamileyken bebek odası ve diğer malzemeler için bayağı gezmiştik eşimle birlikte o sıra dikkatimi çekmişti bu sallanan beşikler ama pek güvenememiştim elektirikli olduğu için.odamızı hazırladık ve babam doğacak ilk torunun odasını görmeye gelmişti aldımız yatağın sallanmadığını gördü ve size sallanan bir yatak gerek dedi:)nede olsa tecrübe 3 evlat büyütmüş:)) o gün evden çıktı ve akşama sayısız hediyeyle geri döndü aldıklarından bir taneside sleeper beşikti kızım doğduğu ilk günden beri o beşikte ve kızım bugün 2.5 yaşında 15 kilo hala daha vazgeçmeyi düşünmüyor ve beşikte bir okadar sağlam.gece yatağındayken dahi alt kata salona inip beşiğinde uyumak istiyor inşallah daha nice torunların o beşikte büyüyecek ruhun şad olsun babacığım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…