- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi KELEBEK0908
Merhaba Hocam,35 yaşında,7 yıldır sle hastası (imuran,deltacortil,plaquenil,coraspin ilaçlarım),1 yıldır doktorum onay verdi gebelik için ama 1 yıldır gebelik oluşmadı,tüp bebek merkezine gittim amh:0,42,fsh:13,50 çıktı Eylül'de,ultrasondada bazen 2,3 yumurta görünüyordu tek tarafta, bu ay adetin 2.günü hiç yoktu,e2 : <5 , progesteron:0,4 çıktı ve Dr.bu ay tedaviye başlamadı,cyclo.progyynova verdi öbür akyi adetle gitçem tekrar,zaten yumurta olursada benim gibi rezerv azlığında havuz yöntemi önerdi bana,embriyo dondurma.eğer 2-3 ay bu şekilde olursa tedaviye başlayamayabiliriz çünkü sonuç alamayız dedi,benim anlamadığım geçen ay evvelki ay 2-3 te olsa yumurta vardı böyle bir ayda bitermi ki?bir ay olup,bir ay olmayabilirmi yumurta ben anlamadım bu durumu.bu verdiği ilaç takviye içinmiş,okuyorum hep tek yumurtada olsa herzaman şans vardır diye,lütfen sizin fikrinizde öğrenmek istiyorum.(adetlerimde düzensiz hocam,bazen 2 ayda bir oluyorum,bazen 20 günde bir,erken menapozamı giriyorum acaba.yardım rica ediyorum lütfen.