Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
klava:klava:klava:
arkadaşlar sesimi duyun Yardıma ihtiyacım var,Hastalığımın sadece basit romatizmal ağrılarolmadığını çevremdeki insanlara anlatamıyorum,Bu siteyi bulunca çok sevindim,ama günlerdir kimse sesimi duymuyor,Beni sizde anlamazsanız çevremdekiler nasıl anlar,
hastalığınız bu kadar geç yaşlarda çıktığı için ne kadar şanslısınız bilemezsiniz, bu hastalığın en sevdiği şey stres, yapışık ikiz gibidirler. yediklerinize, kendinize, sağlığınıza dikkat etmeniz sizin için gerçekten hayati. nadide çiçekler gibi özen gerekiyor, kendinize dikkat edin, Allah acil şifalar versin, Allah yardımcınız olsun.
öncelikle arkadaşlar hepinize geçmiş olsun .ben 17 yıllık LUPUS hastasıyım sanırım çoğunuzdan kıdemliyim ben hastalandığım yıllarda doktorların çoğu lupusu bilmiyorlardı ilk bir yılımı hastanelerde tanı konması için boşuna geçirdim ama sonraçok şükür ki hacettepede sayın prof doktor şali Çağların sayesinde tedavimi başlatabildim ve şimdi gayet iyiyim Son 5 yıldır ilaçda almıyorum 12 yıl boyunca steroit artı imuran kullandım şu an hastalıığm uykuda umarım uyanmaz .Eğer doğru doktor ve tedaviyi bulursanız birde bu hastalıkla arkadaş olabilirseniz uzun yıllar kaliteli bir yaşam sürebilirsiniz
Tutuklu,royal ve berrak teşekür ederim .Beni mutlu ettiniz.Ben doktorumla neler yiyip içebileceğimi hiç paylaşmadım (doktorum:murat turgay) bana anlatabilirmisiniz
bence kormana hiç gerek yok.ilaçlarını düzenli kullandığın sürece we kendine dikkat ettiğin sürece bişey olmuyo.ben 2000 senesinden beri lupus hastasıyım.teşhis ancak 2005 te koyulabildi.we şimdi ölene kadar kortizon almak zorundaymışım.galiba çocukların war.işte bence bu en güzeli.ben nişanlıyım.yani daha henüz çocuğum yok.we benimde en büyük korkum bi çocuk sahibi olamamak.çünkü hamileliğin çok riskli geçtiğini biliyorum.we ne yapacağımı bilemiyorum.bu hastalığı çok araştırdım.senelerdirde araştırıyorum.we daha henüz tam olarak bi ilacı yok.sadece yatışrıcı ilaçlar kullanılıyor.