ben de 2000 yılından beri sle yim biz bu hastalığın ismini değiştirelim mi kızlar ne olabilir sevecen laleler elele şakkıdı dermişim sizleri çok seviyorum umarım Allah bize çok güzel ve hayırlı bi ömür verir :1hug:
a.s.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 2000 yılından beri sle yim biz bu hastalığın ismini değiştirelim mi kızlar ne olabilir sevecen laleler elele şakkıdı dermişim sizleri çok seviyorum umarım Allah bize çok güzel ve hayırlı bi ömür verir :1hug:
merhaba canım
Allah şifa versin herşeyden önce...Ben 2000 yılından bu yana sle yim ama önce sle çıkmadı, bacağımda venöztromboz çıktı ve sle ye çevirdi
umarım canım dediğin gibi Allah bize güzel ve hayırlı bir ömür verir...
slm kızlar
benim kardesim 20 yasında ve uzun zaamandır bobrek agrılarından sikayetciydi buna bas donmeleri ve mide bulantılarıda eklenince hastaneye gitti ilk once beyninde bir odem oldugunu soylediler uzun ugraslardan sonra sistemik lupus hastası oldugunu ogrendik. bu hastalık konusunda cok bilgisisiz size sorum tedavi icin hangi hastaneyi hangi ddoktoru secmeliyiz sizce nereye gitmeliyz. bide almanyada bu hastalıgı%100 tedavi eden bi klinik oldugunu soylediler almanyaya gitme imkanımızda var sizce ne yapmalıyız
ozel hastane olarak tavsiye edilebilecek bi yer varmı
sanada çok geçmiş olsun arkadaşım ( bacağımda venöztromboz çıktı ve sle ye çevirdi yazmışsın?bu nasıl bişi açarmısın biraz canım..
slm kızlar
benim kardesim 20 yasında ve uzun zaamandır bobrek agrılarından sikayetciydi buna bas donmeleri ve mide bulantılarıda eklenince hastaneye gitti ilk once beyninde bir odem oldugunu soylediler uzun ugraslardan sonra sistemik lupus hastası oldugunu ogrendik. bu hastalık konusunda cok bilgisisiz size sorum tedavi icin hangi hastaneyi hangi ddoktoru secmeliyiz sizce nereye gitmeliyz. bide almanyada bu hastalıgı%100 tedavi eden bi klinik oldugunu soylediler almanyaya gitme imkanımızda var sizce ne yapmalıyız
merhaba
öncelikle sanada çok geçmiş olsun...
Ve herşeyden önce sana tşk ederim, ben o timüsü inceledim, hakkatten benim sle ye yakalanmamın tek sebebi sıkıntı olduğuna inanıyorum.. Timüs, yaptığım sıkıntıdan dolayı hareketsiz kalıp, bağışıklık sistemim çökertildi...Ben çok acı çektim, bu çektiğim acılar bana pahalıya patladı, herşeye rağmen hayatı yaşamaya değer bunu geçde olsa anladım
Derler yaa; zararın neresinden dönülse kârdır diye...
Allah bağışlasın..
'beta glukan omega3' ilgisi yok.size diyorum ki;google yi açın,timus u araştırın.karşınıza o deney haberi çıkacak.bir gazete..okuyun.lenfositler neyle sağlıklı çalışır hale gelmiş okuyun.iki kelime.sonra yine google yi açın o şeyi yazın,hemen çıkacak karşınıza.
geçmiş olsun.Cola kolik olduğunuzu duydum,kusura bakmayın biraz kaba olacak ama -yaşça da küçüğümsün-'iyi halt ediyosun' diyecem.bağışıklık sistemi için ne kadar zararlı biliyor musun?içeriğinde ki aspartam zehirli bir maddedir.ısındığında etkin hale geçiyor.bu yüzden üzerinde soğuk içiniz yazar.aslında devamında şöyle yazılmalıydı.soğuk içiniz yoksa zehirlenirsiniz!amerika da lupus,MS gibi otoimmun hastalarının sayısında patlama yaşanıyormuş.bunun sebebinin cola oldugunu savunan çevreler bile var.Cola yı içmeyi bıraktıktan sonra,tekerlekli iskemleyi bırakan MS hastasının bir yazısını da okuduğumu hatırlıyorum.o yüzden cola içmeyiniz,içirmeyiniz derim.