ben genel olarak yazdim ama daha dunyada bilinmegen yada duyulmayan cok hastalik var lady gagada bu hastalik teshisi konulmua oyuzden son zamanlar medyadada col gecti adiKız cok acıklayıcı olmuş vallahi..
Ama hasta ben degilim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben genel olarak yazdim ama daha dunyada bilinmegen yada duyulmayan cok hastalik var lady gagada bu hastalik teshisi konulmua oyuzden son zamanlar medyadada col gecti adiKız cok acıklayıcı olmuş vallahi..
Ama hasta ben degilim ki
Kortizon yuzunden sağ kalça kemiğimde çürüme olmuş.doktorlar protezden bahsediyor.Sen böyle şeyler yasadın mı?hangi ilaçları kullaniyorsun?bu hastalık günbegün zarar veriyor.ve ilaçlarla bir ilerleme Olmuyor sank.Bana istedigini sorabilirsin bende 9senedir SLEhastasiyim ve bayagi inis ve cikislarim oldu azcikta olsa belki sana destek.olabilirim
kullandığın ilacların hammaddelerini yazar mısın? Peki senin şikayetlerin var mı?yok bende öyle birsey olmadi ben cok hap kullandim ama yurt disinda yasiyorum burdaki hplar turkiyede varmi bilmiyorum cellcept, imurek, azatthioprin, cla gibi ama en son cellcept bana cok iyi gelmisti tabi yaninda kortison
Iki gün once doktora gittim.hamile olduğumu öğrendım. Ben,hidroksiklorokin sülfat,prednisolon(Kortizon),imuran kullanıyorum. Kendi doktorumla görüştüm.ilaçlarımı kesmedi. Kullanmaya devam et Dedi. Aslında endişeleniyorum; bu ilacların hamileliğimi kötü etkilemesinden korkuyorum.suan bir sikayetim yok yanliz hamile kaldigimi ögrenince hemen doktoruma gittim bana kesinlikle hamilelik surecince ve ondan sonra OUENSYL halini icmemi ve ASS adli hapi icmem lazim dedi bebege kesinlikle bir zarari yok dedi Assi hamilelik zehirlenmesi teshisi kobuldugu icin ictim lupuslu hamilelerde siklikla goruluyormus ama onu unztmadiysam 32ci haftaya kadar iciyorsun digerini ise ben dogum yapana kadar ictim sonra biraktim doktorum dogumdan sonra icmemi soyledi ama artik ilactan igrendigim icin icemiyorum bakalim onumuzdeki ay randevum var dogrumu yaptim yanlismi cikicak tahlillerde ben bu ilacin turkceye tercume edilmisini bulamadim bulursam yollarim
merhaba zyn21 hanm. Konusabiliriz istersenizMerhaba arkadaşlar ben kaç kere Sle ile ilgili yazdım. Kimse cevap vermiyor. Sle konusunda konuşabilecegim biri varsa cevap yazabilir mi?
Merhaba canım benimde annem lupus hastası .Biz bu hastalığı 2 yıl önce öğrendim daha önce adını hiç duymadık.annemde ilk belittiler yüzünde döküntüler eklemlerinde ağrılar ve asla güneşe çıkamama .bi kaç doktora gttik ciddiyeye krem verip yolladılar hiçbir çözümü olmadi.sonradan bizi ramotolijiye yönlendirdiler dış tahlil yapıldı. Sle olduğunu öğrendik. Ve bunun ciddi bir hastalık olduğunu söyledi herhangi bi tedavisi olmadığını belirtti doktorumuz.annem o anda yıkıldı ve yıldır ciddi anlamda psikolojik acıdan kötü.son iki aydır eklemlerde ağrılar artmaya başladı .artık korkuyorum ve üzülüyorum.kadin ne dışarı çıkabiliyor ne de doğru dürüst isini görebiliyor.bu hastalığın tedavisi nedir veya varmıdır ne gbi şeyler yapmak gerekir lütfen bu konuda bize yazarmisiniz .tavsiye edebileceğiniz doktor.varmi .lütfen yazin bizeBana istedigini sorabilirsin bende 9senedir SLEhastasiyim ve bayagi inis ve cikislarim oldu azcikta olsa belki sana destek.olabilirim