SKY Türk Erdoğan'ı 1. Cumhurbaşkanı ilan etti!

Türkiye Cumhuriyetinin 1.cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'tür. Maalesef ki şimdi Erduvan oldu. O değil de Emine Först Leydi oldu ya la, ona yanarım.

Evet Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 1. Reisi Cumhur'u Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bunun aksini söylemek Türk Milleti'ne ve Türk tarihine hakarettir

Bi erdoganci olarak abartildigini düsünüyorum.. Adam ülkeyi düzene soktu, Allah razi olsun emegi cok fazla ama eskileri de yok saymamak lazim. Onun emegi kadar eskilerin de emegi var sonucta ... :)

senin kalbin fesat o zaman hacı. bu ülkenin ilk cumhurbaşkanı belli zaten.
senin gibi düşünmediğim için mi kalbim fesat?pardon siz kimsiniz kalp doktoru mu?
valla benim kalbimin 1. cumhurbaşkanı ve hepimizin 12.cumhurbaşkanı kabullenseniz iyi olur.....sindirmesi zor olacak sanırım ama gerçeklerden kaçamazsın yüzleş... öle sağa sola saldırmayla olcek iş değil

Sevdiğim Cumhurbaşkanı, en sevdiğim Cumhurbaşkanı, gönlümden geçen Cumhurbaşkanı...
Bunları yazsanız anlayacağım, saygı da duyacağım ama 1. Cumhurbaşkanı demenizi anlayamıyorum...
Burada bile biz siz` ler havada uçuşuyorken, toplumdaki ayrışmalar bu kadar göze sokuluyorken, tarafsızlığını koruyamayacağını bile ima ederken nasıl 1. Cumhurbaşkanı deniyor anlayamıyorum.
Gündemden uzak tuttum kendimi bir süre ve yeni terim gündeme gelmiş Yeni Türkiye,
Ne değişti de bu terim geldi, Türkiye`ye noldu da önüne yeni eklendi, sanki sıfırlar atılmış Yeni TL der gibi...
Nereye gidiyoruz...
Gerçek İLK Cumhurbaşkanım Atam, bu kadar saygısızlığı hakketmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…