- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Benim bebeğimi de tahmin edermisiniz?Kızlar nedir bu skull teorisi? Kemik yapısına göre anlaşılıyormuş güya ama nasıl?? Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim :)
12.04.2016
Dünden beri ben bayaa bi kafaya taktım bu teoriyi, bir sürü yerden araştırdım, üşenmedim ingilizce makaleler bile okudumAmaaaa sonunda anlamayı başardım. Tabiki kimse %100 doğru demiyor ancak antropologlar tarafından tanımlanan bayan ve erkek kafatası yapısını fetüse uyarlamışlar. Şimdi şöyle oluyor. Erkek kafatası: geniş, kare yapılı alın tarafı daha düz çene yapısı ise yuvarlak, bayanların kafatası ise daha narin ve boyun tarafından daha yuvarlak alın tarafı daha bombeli çene ise sivri. Kendiniz de bu bilgilere göre tahminde bulunabileceğiniz gibi 12 hafta ve üzeri ultrason resimlerinizi buradan paylaşırsanız yorum yapabilirim.
Neden kimse yorum yapmadı merak ediyorum burada kimse yokmuuuYeni üye oldum herkese iyi akşamlar benim de bebeğimin cinsiyeti ne olabilir
Bence erkek Allah bilir ama
Bu cok karisik bi resim daha belirgini yokmuBize de tahminde bulunabilir misiniz
Erkeğe benziyor; )Eki Görüntüle 2102736 banada yorum yaparmısınız 13+3
Canim seninki belli olmadimi 14 olmussun hic tahminde mi yurutmedi doktorun11+3 yorum yapar mısınız?
Hayır tahminde etmedi o yüzden çok merak ediyorum nasipse haftaya öğrenicez rabbim sağlıklı sıhhatli olmayı nasip etsin insan merak ediyorCanim seninki belli olmadimi 14 olmussun hic tahminde mi yurutmedi doktorun
10 şubatta gidicem canım.Canim seninki belli olmadimi 14 olmussun hic tahminde mi yurutmedi doktorun
Oyy daha bayada varmis benimkide 11 de kiz 12 de erkek dedi neyse en iyisi 16 da karar verelim dedi erkek oldugu 16da kesinleşti hayirlisi olsun canim10 şubatta gidicem canım.
Bencede erkek ama rabbim bilir benim oglumun usgsinin tipatipiEki Görüntüle 2103062
Şöyle bi ultrason fotosu daha var teşekkür ederim kız hissediyordum nasip neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?