- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Yok yaa net bişey öğrenemedik malesefCanım hala bellı olmadı mı sızın?? Bu sırt goruntusu ama buradan hıc anlasılmaz kı???
Canım ben çok anlamıyorum ama bana kız gibi geldi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar benimde bebegime bakarmisiniz cinsiyyeti ne sizce?
Cok sagol canim bakalim 15 haftalik olduk daha oyrenemedik 14de doktor biraz erkeye benziyo dedi ama yanlis ola bilir dedi bakalim meraklardayimCanım ben çok anlamıyorum ama bana kız gibi geldi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah öğrenince yazın merak ettimYok yaa net bişey öğrenemedik malesef11 haftalıkken erkek gibi demişti doktor 15 haftalıkkende çıkıntı var ama kızda olabilir emin değilİm dedi dur bakalım inşallah gösterir artık 4 gün sonra gidicez kontrole
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah öğrenince yazın merak ettimYok yaa net bişey öğrenemedik malesef11 haftalıkken erkek gibi demişti doktor 15 haftalıkkende çıkıntı var ama kızda olabilir emin değilİm dedi dur bakalım inşallah gösterir artık 4 gün sonra gidicez kontrole
Amiin inşallah , çok tşk ederim.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah öğrenince yazın merak ettim
Kız bebeğe benziyor. Sağlıkla gelsin inşallahSlm kızlar bı cinsiyet tahmini de bana yapar misinizEki Görüntüle 2053825
Kız gibiKIZLAR HAYIRLI SABAHLAR BIZIM ICINDE YORUM YAPARMISINIZ
Rabbim gonlunuze göre versin ınş sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.AminTesekkur ederım yorumun ıcı elıfım kızım olursa ıns ısmını elıf koymayı dusunuyoruz bızde allah nasıp ederse carsamba gunu kontrolum var kesınlesırse paylasırım sızınle doktorumuzda kemık yapısına gore kız dedı fakat kesın bısı degil tabıkı organını goremedık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?