• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skolyozu olup da anne olan ya da hamile kalan var mi

Merhaba kızlar bende skolyoz hastasıyım platinlerim hala duruyor 12 yıldan beri şuan 26 yaşındayım 3 ay önce sezeryan genel anestezi ile doğum yaptım biraz
egriligim arttı o kadar başka sorun olmadı ama çok kilo almadim kilo almak etkiliyor çünkü

Merhaba kızlar bende skolyoz hastasıyım platinlerim hala duruyor 12 yıldan beri şuan 26 yaşındayım 3 ay önce sezeryan genel anestezi ile doğum yaptım biraz
egriligim arttı o kadar başka sorun olmadı ama çok kilo almadim kilo almak etkiliyor çünkü

Merhabalar kızlar ben de skolyoz hastasiyim 6 yıl önce ameliyat oldum derecm 80 di.Su an 31 haftalık hamileyim ve herşey yolunda gidiyor çok şükür.
Doğumum büyük ihtimalle sezaryen olacak platinlerim olduğu için korkuyorum normal doğumdan. Sezaryen olanlarda çok sancı ve oluyor mu doğum sonrası ben de bunu merak ediyorum. Bu arada bel ağrısı vs olmadi abartılacak kadar. Ve şuana kadar 10 kilo aldım doğumdan sonra tekrar yazacağım inşallah
Hepinize geçmiş olsun

Korkma canim ben şuan iyiyim sezeryan doğum yaptım genek anestezi topla.da 10 kilo aldim 69 kiloyla doğuma girdim 61 kiloyla doğumdan çıktım bende bel ağrısı sırt ağrısı olmadı sadece kalça agrım çok oldu son 1 ay oda bebek kilosu çöktü ondan normal insanlarda nasıl ağır olduysa kesilen yerin yanması ağrısı nefes alamıyorsun falan amann hepsi 2 günde geçiyor en fazla 1 haftada iyilesiyorsun dogum sonrasi kontrole gittim sırtımın durumu iyimis ama emzirmeden dolayı artık eskisi kadar dik duramıyorum

Geçmiş olsun bilgi için çok teşekkürler. Ben de perşembe günü sezaryen olacağım inşallah herşey yolunda gider
Tşk ederim canim inş seninde iyi geçer ama dik durmaya gayret et süt olsun diye çok şekerli şeyler yeme bol bol su sebze tüket benim sutum çok olmuştu ve emzirirken dört agrım vardi nefes darlığın oluyordu 1 yaş sonrası emzirtemti bıraktı ve hepsi geçti şuan gayet iyim yatarak emzir elinden geldiğince eğilme çok fazla hayırlı doğumlar şimdiden

Bende skolyoxluyum :( .sag kalçam baya çıkkın duruyo ve yürürken belim çok ağrıyor .açıkcası hamilelik düşünüyorum ve endişe içindeydim yorum yapan aydınlatan arkadaşlara teşrkür ederim .benim gibi sağ tarafa çıkkın olan varmı

Benimde scolyozum var doguştan ama hamileligimde dogumumda çok iyi geçti kilo almadım gebelikte şimdi 9 yaşında kızım var

Back