- Konu Sahibi xixrmak1979
-
doğum yapalı 2 sene oldu ve benim 2 senedir dinmek bilmeyen agrılarım var resmem kaburgalarım acıyor batıyor.doktora gittim kaslarını güclendirmen gerekiyor dedi..plates yada yüzmeyi önerdi.acıkcası doktrun tavsiyelerinede pek uyamadım..aranızda varmı benim gibi sorun yasayan...ilac ve jellerde asla iyi gelmiyor :S
van gogh çok bel ağrın oldu mu?
ya da şöyle sorayım skolyoz hastalarının beli çok ağrıyor mu?
ben de bel şikayetimden doktora gittim; ama benimki çok şiddetliydi,
ben dedim herhalde kum yahut taş olabilir diye düşündüm,neyse idrar ve
kan tahlili yaptılar ve belden röntgen çektiler ve bir şey çıkmadı, şaşırdım bu ağrının bi
sebebi olmalıydı;ama doktor bana röntgenden bel kemiği eğrisi var dedi..
mutlaka ortapediye git dedi,henüz gitmedim gideceğim ama,
yani sonuç olarak acaba bu ağrımın sebebi skolyoz olabilir mi sizce?
bana sormamışsın ama cevaplayayım ,
eğer skolyozun varsa omuriliğin içinde sinirlerde de problem olabiliyo o zaman ciddi şekilde sırt ağrısı yapıyomuş benim sinirlerimde bir sorun olmadığından ve 3 ay içinde ilerleyip hemen ameliyat olduğumdan dikişlerin ağrısı haricinde bi ağrı hissetmedim ..
doktor bel kemiği eğrisi var demiş bence mutlaka gitmelisin çünkü sandığın gibi skolyozun varsa eğer kaç yaşındasın bilmiyorum ama özellikle tam gelişme çağında birden ilerleme yapıyo..
korse spor vs. sadece ilerlemesini yavaşlatan yöntemler..
dediğim gibi ben 3 ay içinde öğrendim ve ameliyat oldum iyikide olmuşum şuan hiç eğriliğim yok.. korkulacak bişey yok yani ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi..
umarım skolyozun yoktur canım geçmiş olsun..
canım ameliyattan sonra yoğun bakımda kalmışsındır yoğun bakım tuvalete gitmene izin verdiler mi ben de skolyoz ameliyatı olacağım da
ben bir şey soracağım..bendede 20 derece eğiklik var.ama doktor gelişim durunca ilerlemez dedi..kızlar ilerleme riski var mı ?
18den sonra çok az ilerlio cnm sen ynede dkkatli ol.. yüzme çok ii bu hastalk için belediyenn ücretsiz yzmeleri oluo gt bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?