Ben de vücudumun sıkılaşması için spor yapmak istiyorum. Hangisini yapmalıyım fikir verir misiniz? Atlama, zıplama nasıl olur? Ağırlık kaldırma falan ya da?
canım hangi bölgenin sıkılasmasını istiyorsun. mesela ben en cok bacak bölgemin sıkılasmasını istediğimden özellikle spora yazılmstım. etkisinide gördüm . bugün ikinci günümdü ve gercekten bacaklarımdaki ve karnımdaki kasların calıstığını ve ağrıdığını hissediyorum. bacak kasları için kosu şart. yalnız kosudada birden durmaman gerekiyor yavas yavas durmak gerekiyor kalbinin durmaması için. iç bacak kasları içinse kosunun yanında bacaklarını esnetmen gerekiyor yanlara açarak. baldırlar için ise yüzü koyun yatıp bir ağırlık koyman gerekiyor bileklerine ve olabildiğince indirip kaldırman gerekiyor ayaklarını dizden itibaren. bu sekilde ben fitnessta yapıyorum gerçekten cok etkisini gördüm. ayrıca diyette yapıyorum iki haftadır ve üç kilo vermişim.
Kilo vermek istemiyorum ben, kilom yerinde de sıkılaşsın istiyorum vücudum. Bacaklarım, kalçam ve karnım ilk başta sıkılaşsın. Bunun için ne yapmalıyım?