- 26 Ağustos 2017
- 6
- 3
-
- Konu Sahibi SkinnyRain
TeşekkürlerGeçmiş olsun, güle güle kullan cnm.
Selamlar Kadınlar Kulübü! Dün öğle saatlerinde (25 Ağustos) Op. Dr. Tolga Yener'e Meme Büyütme ameliyatı oldum. Şu an evdeyim ve bu ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olmak için siteye üye oldum. Ameliyat olmaya karar verdikten sonra ülkemizde bulabildiğim tek forum KK idi. Her ne kadar yabancı forumları da takip etsem de bu site de bana çok yardımcı oldu. O sebeple sorusu, yorumu olan var ise; 10 gün evdeyim :) yardımcı ve destek olabilirsem ne mutlu...
Kas altı, 285 CC koydu doktorum. İnce yapılı olduğum için 250 ile 300 arası demişti, ben de "siz ameliyat esnasında karar verin" demiştim. Ben en başından beri doğal duran, yuvarlak şekilli memeler istiyordum. İlk konsültasyonda bile en minik implantlara elim gidiyordu. Doktorum beni "bedenime olabilecek en büyük" boyu takmam için ikna etti.
Doktoruma bir arkadaşımın Meme Küçültme ameliyatı sonrası, 3.gününde ayağa kalkıp, kuaföre gidip akşam yemeğine gelebilecek kadar iyi durumda olduğunu gördükten sonra karar verdim. Dr. Tolga Bey çok tatlı, esprili, sempatik ve en önemlisi dürüst bir doktor. Bana her zaman olabilecek en ağır acıları anlattı, en kötüsüne hazırladı. Biliyorum her bünye, her cilt ayrı ama daha ameliyatımın üzerinden 22 saat geçti ve ben evde kucağımda laptop ile oturuyorum. Bazı KK üyeleri çok ağır geçirdiklerini okumuştum (10 küsür gün yataktan kalkamayanlar vardı) o yüzden ben şu an halime yatıp kalkıp şükrediyorum.
Göğüs bölgemde korkunç bir baskı var, yatarken daha da artıyor bu ağrı ve nefes almayı zorlaştırıyor. Göğüs aramda da sanki kesik varmış gibi bir ağrı oluyor. Ama şu ana kadar hiçbiri dayanılmaz değil
Bugün daha 1. günüm ve sizleri gün be gün update edeceğim.
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun , güle güle güzel günlerde kullanın inşallah . fotoğraf görme şansım var mı ? Bir de hangi hastane ve özel olmazsa ne kadar ücret ödedin ?
Çok teşekkürlerfoto koymayı bilmiyorum, çözünce koyarım zaten şu an korse sütyeni de çıkaramıyorum. Balat Hastanesinde oldum, tertemiz ve minik bir hastane. Hastane personeli gerçekten işlerini en iyi şekilde yapıyorlar. Ben etik olarak ücret söyleyemiyorum, arkadaş tavsiyesi ile gittiğim için ama doktorun kliniği ile iletişime geçersen ortalama bir fiyat vereceklerdir. sevgiler
Çok teşekkürlerfoto koymayı bilmiyorum, çözünce koyarım zaten şu an korse sütyeni de çıkaramıyorum. Balat Hastanesinde oldum, tertemiz ve minik bir hastane. Hastane personeli gerçekten işlerini en iyi şekilde yapıyorlar. Ben etik olarak ücret söyleyemiyorum, arkadaş tavsiyesi ile gittiğim için ama doktorun kliniği ile iletişime geçersen ortalama bir fiyat vereceklerdir. sevgiler
Natrelle , allergan marka.Bişey daha sormak istiyorum , protez markan ne acaba ?
Çok teşekkürler!SkinnyRain geçmiş olsun iyi günlerde kullanın
Benim özellikle sormak istediğim yani işlemin 3. 4. Günü hiç çaktırmadan insan içine çıkmak imkansizmi ben ağrıya dayanikliyimdir mesela bı kahveye uğrayan olsa ille belli olurmu
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun benim de yarın 2 hafta olacak ameliyatımı olalı ilk günler çok zor geçti benim. Biraz da bünye meselesi sanırım. Tez zamanda toparlayabilecek dileğiyle..
Tmm istediğim cvp bu yapılabiliyor yani siz yaptıysanız bende yaparım insÇok teşekkürler!Çok net yorum yapıp kafa karıştırmak istemiyorum o yüzden objektif okuyun lütfen; dün 2. günümdü ben üzerime bol bir kot gömlek giyip önce kahvaltıya, sonra da sinemaya gittim. Tabiki ilaçlardan ve mememdeki sütyenin baskısından dolayı hareketlerimde %50 yavaşlama, bir ağırlık var. Onun haricinde gayet normal gözüktğüme eminim :) Bugün 3. günüm ve evde yalnızım, kahvaltı, tuvalet, kahve herşeyi kendim yapıyorum. Ben çaktırmıyorum ama sizin bünye nasıl cevap verir o yüzden net birşey diyemedim sevgiler