Şizofreni korkusu yasayan var mi :(((((((((

Offf cok kötüyüm gercekten sokaga cikinca aklima bir yazi okumustum o geliyo hep takip edildigimi hissediyorum arkama bakiyorum garip bir his diye bende de olmaya basladi cok kötüyüm ( ses duydum desem direk psikoz demezler mi

Offf cok kötüyüm gercekten sokaga cikinca aklima bir yazi okumustum o geliyo hep takip edildigimi hissediyorum arkama bakiyorum garip bir his diye bende de olmaya basladi cok kötüyüm ( ses duydum desem direk psikoz demezler mi
Bize anlattığınız şekilde anlatırsanız doktorunuzun yanılacağını yanlış teşhis koyacağını gerçekten düşünmüyorum. İnanın bir doktorun teşhis sürecinde bulunsanız, vaka tartışmalarını dinleseniz öyle sandığınız gibi küt diye psikoz demeyeceklerini görürdünüz :) Endişelenmeyi bırakıp acilen doktora gidin.

Sen şizofren falan deilsin, aynı birebir durumları bende yaşadım, doktora gittim, senin ses dediğin olay takip edilme korkusu falan bende de vardı anlattım, bana okb nin ilerlemiş hali dedi. İlaç verdi kullandım bi dönem, ayrıca psikolağa da gittim çok şükür bişeyim kalmadı

Gercekten mi ( hep korktum şizofreni teşhisi koyacak diye yanlislikla da olabilir dogru da ( gitsem öyle bir teşhis koysa yasayamam cok kötü olurum ( diye düşünüp gidemiyorum ( sonuc olarak bu kisi ses duyuyor diyip illa ki kötü bir sey teşhis koyar diye düşündüm ben (

Senin burdaki halinde eski beni görünce yazmak istedim. Ayrıca yaşadığın korkudan dolayı panik yaşıosun, okb nin dosturudur panik bir arada çok bulunurlar, şuanda da o panik halindesin korkma geçici

Gercekten mi olayin icinde ses olunca korktum baya ben ( off keşke bir cesaretimi toplayabilsem

Az önce sanki adim sesleniliyormus gibi duydum şizofreni başlangıcı mı bu cok korkuyorum (
Ahhaha, bence bizi trollüyorsun. Dünkü mesajımı alıntılayıp, aynı zamanda hiç yazmamışım gibi yok sayıp "şizofren miyim?" demiyor mu bir de?
Burada yüz kişi sana ne yazmış? "Deli olduğundan şüphelenen deli" diye bir şey yok tıpta. Totonu kaldır bir psikiyatriste git artık.

Trolleyecek durumda degilim cok kötü hissediyorum kendimi her gün yeni bisey oluyo birini takmayı bırakıyorum digeri cikiyo şimdi oldu birden gene sormak istiyorum rahatlamak icin.

Arkadaşlar doktora gittim ve şizofreni olmadigimi söyledi kesinlikle anksiyete bozuklugu ve hastalık hastaligi teşhisi koydu cok mutluyum su an hepinize teşekkür ederimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…