- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Offf cok kötüyüm gercekten sokaga cikinca aklima bir yazi okumustum o geliyo hep takip edildigimi hissediyorum arkama bakiyorum garip bir his diye bende de olmaya basladi cok kötüyümPsikiyatristler bu konuda yeterince deneyimli doktorlar, size yanlışlıkla şizofreni teşhisi koymazlar. Her teşhis öncesi her olasılığı değerlendiriyorlar o yüzden böyle bir endişeniz olmasın rahatça gidebilirsiniz :)
Bize anlattığınız şekilde anlatırsanız doktorunuzun yanılacağını yanlış teşhis koyacağını gerçekten düşünmüyorum. İnanın bir doktorun teşhis sürecinde bulunsanız, vaka tartışmalarını dinleseniz öyle sandığınız gibi küt diye psikoz demeyeceklerini görürdünüz :) Endişelenmeyi bırakıp acilen doktora gidin.Offf cok kötüyüm gercekten sokaga cikinca aklima bir yazi okumustum o geliyo hep takip edildigimi hissediyorum arkama bakiyorum garip bir his diye bende de olmaya basladi cok kötüyüm( ses duydum desem direk psikoz demezler mi
Sen şizofren falan deilsin, aynı birebir durumları bende yaşadım, doktora gittim, senin ses dediğin olay takip edilme korkusu falan bende de vardı anlattım, bana okb nin ilerlemiş hali dedi. İlaç verdi kullandım bi dönem, ayrıca psikolağa da gittim çok şükür bişeyim kalmadıOfff cok kötüyüm gercekten sokaga cikinca aklima bir yazi okumustum o geliyo hep takip edildigimi hissediyorum arkama bakiyorum garip bir his diye bende de olmaya basladi cok kötüyüm( ses duydum desem direk psikoz demezler mi
Gercekten miBize anlattığınız şekilde anlatırsanız doktorunuzun yanılacağını yanlış teşhis koyacağını gerçekten düşünmüyorum. İnanın bir doktorun teşhis sürecinde bulunsanız, vaka tartışmalarını dinleseniz öyle sandığınız gibi küt diye psikoz demeyeceklerini görürdünüz :) Endişelenmeyi bırakıp acilen doktora gidin.
Senin burdaki halinde eski beni görünce yazmak istedim. Ayrıca yaşadığın korkudan dolayı panik yaşıosun, okb nin dosturudur panik bir arada çok bulunurlar, şuanda da o panik halindesin korkma geçiciSen şizofren falan deilsin, aynı birebir durumları bende yaşadım, doktora gittim, senin ses dediğin olay takip edilme korkusu falan bende de vardı anlattım, bana okb nin ilerlemiş hali dedi. İlaç verdi kullandım bi dönem, ayrıca psikolağa da gittim çok şükür bişeyim kalmadı
Gercekten mi olayin icinde ses olunca korktum baya benSen şizofren falan deilsin, aynı birebir durumları bende yaşadım, doktora gittim, senin ses dediğin olay takip edilme korkusu falan bende de vardı anlattım, bana okb nin ilerlemiş hali dedi. İlaç verdi kullandım bi dönem, ayrıca psikolağa da gittim çok şükür bişeyim kalmadı
Özelden yazdım sanaGercekten mi olayin icinde ses olunca korktum baya ben( off keşke bir cesaretimi toplayabilsem
Ahhaha, bence bizi trollüyorsun. Dünkü mesajımı alıntılayıp, aynı zamanda hiç yazmamışım gibi yok sayıp "şizofren miyim?" demiyor mu bir de?Az önce sanki adim sesleniliyormus gibi duydum şizofreni başlangıcı mı bu cok korkuyorum(
Trolleyecek durumda degilim cok kötü hissediyorum kendimi her gün yeni bisey oluyoAhhaha, bence bizi trollüyorsun. Dünkü mesajımı alıntılayıp, aynı zamanda hiç yazmamışım gibi yok sayıp "şizofren miyim?" demiyor mu bir de?
Burada yüz kişi sana ne yazmış? "Deli olduğundan şüphelenen deli" diye bir şey yok tıpta. Totonu kaldır bir psikiyatriste git artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?