sizlerle ilk günüm kızlar

selin1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
645
1
116
İzmir
a.s.marhaba benim ilk günüm kısaca kendimi anlatayım 23 yaşında dünya tatlısı iki yavrum var.oğlum 7 yaşında kızım ise 2 aylık.mutlu bir evliliğim var allah her keze nasip eder inşallah.ben biraz acemiyim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler.a.s.,:nazar:

hosgeldiniz..........................................keyifli paylasimlar

a.s.marhaba benim ilk günüm kısaca kendimi anlatayım 23 yaşında dünya tatlısı iki yavrum var.oğlum 7 yaşında kızım ise 2 aylık.mutlu bir evliliğim var allah her keze nasip eder inşallah.ben biraz acemiyim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler.a.s.,:nazar:

078.gif

hoşbulduk kızlar umarım güzel şeyler paylaşırıza.s.bu sitede herkez çok iyi kızlar valla tam benlik bir site keşke daha önce üye olsaydım çok şeyler kaçırmışım:nazar:

slm canım hoşgeldin a.s. iyipaylaşımlar

hoşgeldin cnm da 15yaşında mı evlendin :1shok:

evet canım 15 yaşında evlendim.Aman kimse duymasın kocamı elimden alırlar diye korktum bende kaçtım allahtan çok mutlu bir evliliğim var.allah herkeze nasip eder inşallah:asigim:

evet canım 15 yaşında evlendim.Aman kimse duymasın kocamı elimden alırlar diye korktum bende kaçtım allahtan çok mutlu bir evliliğim var.allah herkeze nasip eder inşallah:asigim:

allah mutluluğunu daim etsin cnm kaydirigubbakcemile5

Back
X