• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerin kadar taze değil ama bu da benden :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hera
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resim görünüyo ama arada resimlerde bu sıkıntı oluyo sanırım neyse ben gördüğüme göre yorum yapayım :))
gelinliğin harika çok beğendim .allah mutluluğunuzu daim etsin .benim gelinliğimde kabarıktı ve üstümde çok güzel duruyordu .kiralamıştık ozaman evde boş duracak kalabalık yapacak düşüncesiyle almamıştık . şimdi satın almadığıma çok pişmanım :çok üzgünüm:
biz evlilere allah bi yastıkta kocamayı yuvamızda huzurlu yaşamayı ,bekarlarımızada allah gönüllerine göre bulmayı nasip etsin :Saruboceq:

resim görünüyo ama arada resimlerde bu sıkıntı oluyo sanırım neyse ben gördüğüme göre yorum yapayım :))
gelinliğin harika çok beğendim .allah mutluluğunuzu daim etsin .benim gelinliğimde kabarıktı ve üstümde çok güzel duruyordu .kiralamıştık ozaman evde boş duracak kalabalık yapacak düşüncesiyle almamıştık . şimdi satın almadığıma çok pişmanım :çok üzgünüm:
biz evlilere allah bi yastıkta kocamayı yuvamızda huzurlu yaşamayı ,bekarlarımızada allah gönüllerine göre bulmayı nasip etsin :Saruboceq:

teşekkür ederim canım sağol iyi dilekierin için

cok güzel olmusun cnm a.s.
gelinlik harikaymıs nasılda kabarık öyleeeee kaydirigubbakcemile5

teşekkürler kızlar daha güzeli sizlerin olsun a.s.

gelinliğin çok güzel canım aa nişanlığına bayıldım.en çok sevdiğim renk turkuaz

allah mutlu etsin canım hayatınız boyunca mutluluğunuzun katlanarak büyümesi dileğiyle.

gelinligin bir harik cok begendim bir ömür mutluluklar canim:Saruboceq
oglunda hayirli ömürlü olsun:Saruboceq:opuyorumnanaktan:

canım gelinlğin gerçekten çok göz alıcı duruyor... çok hoş.. nişanlığıının rengi benim favori rengim .. allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin..

Back