• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerin fikri çok önemli

msevilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
5
0
86
İstanbul
1 aylık evliyim ve ilişkide çok zorlanıyorum, ilişkiye girerken kendimi çok kastığım için vajina giriş bölgesi çok gergin ve çok kuru oluyor bana krem veye zeytinyağı sürmemi tavsiye ettiler sizce bunları kullanmak ne kadar sağlıklı aranızda kullan varmı sakıncası var mı ?:uhm:

başucundan zeytinyağı şişesini eksik etme,,hiçbir sakıncası yok ..

1 aylık evliyim ve ilişkide çok zorlanıyorum, ilişkiye girerken kendimi çok kastığım için vajina giriş bölgesi çok gergin ve çok kuru oluyor bana krem veye zeytinyağı sürmemi tavsiye ettiler sizce bunları kullanmak ne kadar sağlıklı aranızda kullan varmı sakıncası var mı ?:uhm:

mrb canm sakın tavsiye üzerine krem falan kullanma zarar verir sana ancak doktor tavsiyesi üzerine bitkisel karışımlar var zarar vermeyen onlardan kullan,zeytinyağını bilmiyorum henüz zaten çok yenisin bence kısa bi süre sonra zorluk yaşamazsın

gliserin de kullanabilirsin.herhangi bizararını duymadım.ama yine de doktoruna danış canım

bendede o durum var kayganlaştırıcı kremler var onları kullan zeytin yagı ile ilgili bi fikrim yok bende saglıkçıyım okuldan hocalarımdan öğrenir yazarım buraya

bence burdakilerin fikrine önem vericeğine doktora git..
doktorun fikri daha önemli olmalı zannımca..
gurbaanın dediği gibi doğum kontrol hapı neden oluyor bu kuruluğa heralde
ama en iyi cevabı doktordan alabilirsin...

valla cnm kıremden şaşma hiçbir zararı yok bende kullandım ama tükürük yöntemini sakın kullanma mikrop kaparsın zamanla alışırsın sevgiler

eczanelerde bir dünya kayganlaştırıcı jel varken, elinize geçen kremdi,vazelindi bebe yağıydı gibi şeyleri sürmeyin kukunuza. Mantara nasıl çözüm bulabilirim başlığına uğrarsınız sonra allah korusun.

Tükürük de arkadaşın dediği gibi çok sakıncalı, mikrop kaptırırsanız ömür billah çekersiniz. Doğal yoldan ıslanmıyorsa jel kullanın.

Back