Sizlere Sadece 60 Günde Kocanızın Kalbini Tekrar Kazanarak Kendinize Bağlayacağınızı Vaadediyorum!

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.558
297
Bir Kadın Erkeğini Nasıl Etkiler?

Bu soruyu şöyle bir düşünün. Herkesin aklına gelen klasik cevaplar elbette vardır ve olacaktır. Mesela olumlu olmak, farklılık, güleryüzlü veya seksi olmak gibi. Peki bunların tek başına hiçbir anlam ifade etmediğini söylesem ne düşünürsünüz? Ama dikkat bir işe yaramaz demek doğru olmaz, tek başına bir işe yaramaz. Bu kitapta anlatılan teknikler aslında burada devreye giriyor diyebiliriz. Bir anlamda puzzle da bulunan kayıp parçaları sizin birleştirmenizi sağlıyor. Hemde bir oyun gibi birleştirmenizi sağlıyor. İsterseniz buna siz aşk oyunu da diyebilirsiniz.

Çünkü biliyoruz ki; her ilişkinin kendine özel sorunları vardır. Ve yalnızca bu soruna özel çözüm üretildiğinde kalıcı ve sağlam temeller üzerine inşa edilen ilişkiler yürüyebilir. Bu sebeple size adım adım evliliği kurtarma ve kocanızı kendinize bağlama formülü yine size uyarlanmış şekilde veriiliyor kitapta.

Bilimsel Bulgular Erkeğinizin Değişebileceğini Gösteriyor..

Doğru davranış teknikleri ve uygulamalarla erkeğinizi değiştirebileceğinizi bilimsel veriler ispatlıyor.

Bunun erkeğin bilinçaltı seviyesiyle doğrudan alakalı olan kısmındaki etkilemeler sayesinde olduğu açıkça görülmüştür. Çünkü eşinizin davranışlarını değiştirmesinde herhangi nörolojik veya biyolojik bir engel bulunmamakta.

Size bir soru sormak istiyorum. Sizin bir davranışınız veya bir sözünüzden dolayı kocanızın beynindeki bir butona başmış gibi etki yaratmış olmasını istermiydiniz? Bunu istediğiniz için bu sayfadasınız aslında.

Kocanızın yani erkek psikolojisinin tüm haritasını öğrenerek onu kendinize bağlamanız ve aşkını tekrar kazanmanız mümkündür ve başarılı sonuçlarını binlerce çift üzerinde bizzat izledik.

Aslında bu çığır açan bilgi sinirbilimci uzmanlar tarafından ortaya kondu. Beyin ve duygusal zeka arasındaki özel bağlantı ile öfke, korku ve tutku merkezlerinin nasıl doğrudan yönetildiği ispatlandı.

Bu sayede artık biliyoruz ki umutlarını yitirmiş, tüm yakınlığını kaybetmiş çiftlere bile yardımcı olunabilir!

Son düzenleyen: Moderatör:
X