• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizlere kocaman seviyorum

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Bugün yeni evimin ilk misafirleri ve benim için özel olan kralice'm ve prenseslerimi agirladim :KK36:
Elif Elif (Kralicem) 562450 562450 (prensesim)
ankebut3 ankebut3 (prensesim)

Getirdikleri hediyeler olsun, paha biçilmez sohbetleri ve guleryuzleriyle evime neşe kattiginiz için çok çok kocaman kocaman teşekkürler sizleri çok çok seviyorum:KK19::KK60:
şimdi sıra hediyelerimde :KK24::KK22::KK73:
PicsArt_01-10-08.39.59.webp

ankebut3 ankebut3 ve Elif Elif teyzemiz e hediyelerinden dolayı eYmen im kocaman opuyor:37: 36:
Bende pogacalar icin:oops: bitirdim pogacalarimi:KK15:

562450 562450 deli dolu arkadaşıma getrmis olduğu çaydanlık şeklindeki ve kelebek şeklindeki tabaklarim için çok teşekkür ediyorum :KK68: cok çok begendim:KK68::KK73:

Ve tekrar görüşmek üzere IYI KI VARSIN KK:KK200:

Yaa kzucum ne demek cok daha guzellerine layiksin sn. Asil biz sana tesekkur ediyoruz o kadar hazirlik yapmissin ki , zor yuruduk resmen :D
Ellerine sagliikk cokta lezzetliydi hepsiii <3 <3 bi dahaki bulusma bende olcak insallah : )

Yaa kzucum ne demek cok daha guzellerine layiksin sn. Asil biz sana tesekkur ediyoruz o kadar hazirlik yapmissin ki , zor yuruduk resmen :KK70:
Ellerine sagliikk cokta lezzetliydi hepsiii <3 <3 bi dahaki bulusma bende olcak insallah : )

Ins canim:60: bakalim oğluma laik gelin misin :-p

Back
X