- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
Kısaca, yok hükmündedir.Evet hanimlar sorunum tamda başlikta yazdiği gibi.
Acayim desem konuyu destan olur.
Kisa anlatilcak cinsten değil yani.
Soru cvp gidebiliriz.
Konuşmayan lar gormezden gelenler.
Ayni ortamdayken yuz yuze gelmemek icin bir ekstra çabalar filan gina geldiiiiii ..
Bende esin sandim Allah kolaylik versin diyecektim.Sende merhab merhaba ol cok mu onemliler sanki.Ya ilk gunden beri zaten bi kabul gormedim sebebide.
Yaşam tarzlarimiz.
Ben onlarin degimiyle sosyetikimm
Onlar doguda dogup buyumusler ben batı da illa fark olacak benim herseyi birakip onlar gibi olmamai istediler giyim kusam dahil.
Olmayinca merhaba merhaba oldu.
Ve kv ile anlasamazdik cunku yaptiklari offf offff.
Kadin vefat etti kaza sonucu dile getirmiyolar ama ole tahmin ediyorum.
Annm hayattaykn anlasamdin vefat etti kabahat senin gibiii
Onlar gibi davranmak gerek..umursamıyosa umursamamak..Yoo gorumcelerim 2 adet...
Bir kisi oldu o sekilde davranan sebep tamamen siyasi arada hic bir kavga tartisma hatta konusmamiz bile yok bana tavir aldi. Selam vermedi konusmadi ben basta selam vermeye calistim baktim karsilik yok bana uyar dedim ben de ustelemedim hic orali olmadim.Evet hanimlar sorunum tamda başlikta yazdiği gibi.
Soru cvp gidebiliriz.
Ayni ortamdayken yuz yuze gelmemek icin bir ekstra çabalar filan gina geldiiiiii ..
görmezden gelirim aynısı yaparım bana sırtını dönene bende dönerim çok basit yaniEvet hanimlar sorunum tamda başlikta yazdiği gibi.
Soru cvp gidebiliriz.