• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sizinkilerde yapıyor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
arkadaşlar, benim oğlum sanırım 1 haftadır çığlık ata ata ses çıkarıyor... gaz sancısı değil neyseki... sanki birini boğazlayacakmış gibi her fırsattta bağırıyor ses denemesi yapıyor... rutin 1 süreç mi? sizinkilerde yapıyormu? yoksa benim oğlum agresif mi:))))))))))))

meraba.benşm oğlum bir aydır aynısını yapıyor.çok da hoşuna gidiyor.kendi kendini eğleniyor.bazen ağlamaya başlayınca barmayaya çeviriyor bu şekilde kendisini sakinleştirmeye çalışıyor sanırım.cuma günü kontroldeyüz doktora sorcam sonra tekrar yazacam.

canım bende aynı durumdan müzdaribim.benim oğlumda çığlık çığlığa evde.bende acaba neden bagırıyor diye merak ediyordum.galiba sesini keşfediyor.yani seninkinin agresifliğinden degil hepimiz bu süreçten geçiyoruz

benim oğlum da bağırıyordu şimdi heceler de oluşturuyor. çoğu anlamsız ama arada anlamlı heceler de çıkıyor. "gel" hadi" "dede" "dedi" gibi.. arada "anne" dediği de oluyor. bağırmak ve sesini duymak hoşuna gidiyor :) konuşmak için önce sesleri sonra heceleri sonra kelimeleri ve sonunda cümleleri keşfedecekler..

Ses denemesi yapıyordur. Sakın susturmaya çalışma tam tersi alkışa aferin filan de yüreklendir onu. Sonra hecelere geçecek çünki..

Back