sizinkiler de boyle mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
&

♥ Cleo ♥

Ziyaretçi
arkadaslar ben 25eylulde dogum yaptim. oglum bi aylik olucak cumartesi gunu. geceleri her saat uyaniyor meme istiyor. gunduzleri uzun sure emzirsemde huzursuz yatiyor. en fazla bibucuk saat uyuyor. ancak meme verince susturabiliyorum. 12gunlukken doktora gittiimde 130gram almisti doktor normal dedi. sutum yetmiyor mu diye cok endiseleniyorum. sizin bebekleriniz nasil? geceleri neredeyse her saat basi uyanip agliyorlar mi? gunduzleri rahat uyuyorlar mi? sutum var gibi/ goguslerim doluyor hissediyorum. ama sanki doymuyormus gibi aglamasi beni cok endiselendiriyor. nolur cvp yazin. sagolun

halahala aslınd adaha cok kucuk uyuması gerekıyor demekı senın velet bıraz huysus:)
BEN ALLAHIMA SUKUR HIC BILMEDIM GECE KALKTIGINI 1 YAISNDA SUAN GECE KALKIYOR TABI AMAM YENI DOGDUGUNDA EVDEKI HERKEZ KALDIRCAZDA SEVICEM DIYE SALARDI KALKSIN DIYE SON SES MUZIK E DE ALISTI BID EBANAMISIN DEMIYORDU SIMDIKTE AYNI DEGISEN BISEY YOK AMAM SEN ISTERSEN DOKTOUNA SOR BI REZENE CAYI FALAN ICI BIDE ERKEK BEBKLERDE GAZ PROBLEMI KZILARA BAKARARK DAHA COK OLUYOR CANIM ONDAN DA OLBILIR PROPLEMI GECMSI OLSUN

1 aylık kontrolüne götürünce kilosuna bakarsınız kilo alımı iyiyse mama vermeye gerek kalmaz.
doyup doymadığını altını ıslatmasından anlayabilirsin. altını pisletiyorsa doyuyor demektir.

Doktorum bana gece emzirmelerinin bebeğe daha yaradığnı söylemiş ve mümkün olduğunca emzirmemi önermişti.
bebğin cok kucuk cabuk yoruldugundan brakyordur sonra yine devam etmek istiyordur merak etme bence benimkide oyleydi şimdi 4. ayımıza girecez hala 2 saatte bir kalkyor kilo alımı normalse endişelenme bilakis şanslısın , bir uyuyup 4-5 saat kalkmayan cocuklar var ama ben her saat kalkıp emen bebbeği tercih ederim şahsen.güle güle büyüt bebişini sağlıcakla kal...

sagolun arkadaslar)))

canım anlıyorum seni endişelisin doğal olarak inan aynı şeyleri bende yaşıyorum benim paşam 2 aylık uykumuz düzensiz her dkemiyo bende sütüm yok yada yetmiyor diye düşünüyordum ama öle değil çok gazlı bebeğim çok sancılanıyo her yatırmamada 3 dk sonra uyanıyo....kendini emmeye veriyo geceleride idare eder .....artık iple çekiyorum bi 4. aya girseydik belki biraz daha düzelir diye

fındık kurdum uyda büyü paşam annende sana süt depolasın yeyyim şeni bıcıyık:)

herkezın farklı demekkı benım kızım 2.5 aylık 15 gundur artık gecelerı kalkmıyor 12 yıyıp yatıyor sabah 7 de kalkıyor.gunduzlerıde 3 saatte bır yıyor kılo alımıda gyet ıyı. o sana naz yabıyordur annesı duzelır

SLM KIZLAR,
Benim oğlum sürekli meme istiyordu,geceleri hiç uyumuyordu ve hep göğsümdeydi,sürekli ağlıyordu.Meğer sütüm yetmiyormuş.İlk ay kilo kaybetti.Doktor da mamaya başlattı.Bence bir öğün sütünü sağ.Doktor bana öyle demişti.3 saatte bir her göğsünden 60 cc gelmeliymiş.Benim gelmedi tabiki.İlk ay kontrolünde doktor sana zaten doğrusunu söyleyecektir.Yine de doktoruna danışmadan mamaya başlama bence.Zaten mamaya başlamak demek, emmeyi bırakmak demek değil.Ben önce emziriyordum, üstüne de mama veriyordum.Şimdi oğlum 7 aylık.5.5 ay emdi.E napalım, sağlığı yerinde olsun.Bir de şu var, sütüm var mı yok mu diye stres yaptıkça süt hepten gidiyor.Bende öyle oldu.Sakın kafana takma..

canım benım oglum 6 aylık hala gecelerı sık uyanır
bazı bebekler sık uyanır..

gazıda olabılır.....

kılo alımında da aşılarınızda saglık ocagında takıp edıyorlar

bi de emme zamanına bakmak lazım bence,ben 10-15 dakika dayanamam mesela,pompayle daha kolay oluyor,benimki sakin emmiyo - sağa sola çekiştiriyor memeyi,sütün çoğunu akıtıyor...

bebeğim yedi aylık olmak üzere yeni doğduğunda her saat başı uayanıp emiyordu gündüzleride bazen saatlerce göğsümden inmiyordu ve geceleri en az üç kere kalkıp emmeden uyumuyor ben uyutmaya çalışsamda mutlaka emiyor oynamak için falanda değil acıktığı için kilosu sağlığı iyi ama geceleri yinede emziriyorum.gündüzde düzenli beslendiği halde hala en fazla üç saat ara verebiliyorum düzenli olarak emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…