sizinki hangisi.............

Bazı erkekler vardır.

Erkektir, babadır, eştir, sevgilidir.Belki zengin değillerdir ama göğsüne sokulduğunuzda dünyanın en mutlu kadını olursunuz.O erkeklerin kendileri hazinedir ve siz ''bilirsiniz' ' bunu.Bakışlarında bütün dünyayı görürsünüz.Ellerini güvenle tutarsınız.Siz hayatısınızdır, bilirsiniz.Ruh eşinizdir, hissedersiniz. Bazı erkekler gerçek bir ''erkek'' tir.

zaten böle olmasaydı hayatımın hiç bi karesinde olamazdıı hayatımın en güzel hediyesiii o bana ruh ikizim beni tamamlayan diger yarım

SENİ ÇOK SEVİYORUMMM
ÖMRÜMMMMcoksekeriremsu:asigim:

valla benim eşim de sadece gerçek erkek tarifine uyuyor allahıma bin şükür allah onu başımdan eksik etmesin ona sarılınca dünyayı unutup rahatlarım her zaman ama 2 gecedir yok iş seyahatinde valla msj okudumya ben çok özlemişim onu daha iyi anladım ah ah

Erkektir, babadır, eştir, sevgilidir.Belki zengin değillerdir ama göğsüne sokulduğunuzda dünyanın en mutlu kadını olursunuz.O erkeklerin kendileri hazinedir ve siz ''bilirsiniz' ' bunu.Bakışlarında bütün dünyayı görürsünüz.Ellerini güvenle tutarsınız.Siz hayatısınızdır, bilirsiniz.Ruh eşinizdir, hissedersiniz. Bazı erkekler gerçek bir ''erkek'' tir.[/quote]

Binim sivgilim de bölee, gögsune başımla beraber yaslanınca dünyanın en mutlu sevgilisi oluyorum coksekeriremsu

Bazı erkekler vardır.

Erkektir, babadır, eştir, sevgilidir.Belki zengin değillerdir ama göğsüne sokulduğunuzda dünyanın en mutlu kadını olursunuz.O erkeklerin kendileri hazinedir ve siz ''bilirsiniz' ' bunu.Bakışlarında bütün dünyayı görürsünüz.Ellerini güvenle tutarsınız.Siz hayatısınızdır, bilirsiniz.Ruh eşinizdir, hissedersiniz. Bazı erkekler gerçek bir ''erkek'' tir.

Benim tatlışım aynen böyle. Ben onsuz o bensiz uyuyamaz. bir yere gittiğinde sabaha kadar dönerim yatakta yarım yamalak uyurum. eve geç kalsa nefes alamam sanki içim sıkılır. Onsuz bir hayat düşünemem. Allah beni ona onu bana bağışlasın. :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

Kullanır sizi.Emeğinizi, sevginizi kullanır.Alması nı bilirler sadece.Sevgi veremezler.Hayatı paylaşmazlar. O kadar yakışıklıdır ki bile isteye teslim olursunuz.Verdikleriniz tükenince giderler, anlayamazsınız neden terkedildiğinizi.
bu malesf..

benim kocayı anlatan bi tarif yok burada zaten onun başka bir benzeri varmı onuda tam olarak bilmiyorum bence türünün son yada ilk ve son örneği benim kocam bazen beni deli ediyor ama yinede seviyorum sıpamı

Bazı erkekler vardır.

Kullanır sizi.Emeğinizi, sevginizi kullanır.Alması nı bilirler sadece.Sevgi veremezler.Hayatı paylaşmazlar. O kadar nazik ve yakışıklıdır ki bile isteye teslim olursunuz.Verdikler iniz tükenince giderler, anlayamazsınız neden terkedildiğinizi....
boylelerinden nefret ediyorummmm.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…