• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sizinde söz bohçanız gözünüze ufak geldi mi:)

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
ya şimdi kızlar nişanda da bohça olacağı için,sözde bikaç parça bişey alınrmş ya,havlu,çorap,kemer,cüzdan,iç çamaşırı...tamam bunları aldk,kemerle çorap zaten üzernde olck o akşam,e geri kalanlarla da sanki bohça çok küçk duruyo gibime geldi... :)ama başka bişeyde alınmazki...daha nasıl doldursamki kızlarra.s.

canım söz bohçası zaten ufak olur
biz 2 gömlek kravat çorap çamaşır parfüm ve havlu koymuştuk o kdar bak bu da resmi

3197.jpg

söz bohçasına kemer parfüm traş seti falan alınmazki. gömlek havlu çamaşır çorap yeterlidir. traş takımını fln şimdi alırsan nişanda ne alacaksın

yok gülm zaten tıraş takımını nişanda alcam kısmetse...ama diğerleri aynı işte:)küçk olcak gibime geliyodu ama,normali oymuş zaten:)gömleği,kemeri bide parfümü kaldı şimdi aşkumunn:)

ben çorap çamaşır pijama gömlek havlu tshirt kol düğmesi ve kravat koymayı düşünüyorum :)

canlr verdik bohçayı,içine sonradan bide niveanın traş köpüğüyle balsamını aldm oldu işte napiyim,söz bohçası böle olur dedi zaten herkeste...:)çok şükr onu atlattk,bakalm Allah'ım bundan sonra da yardm eder inşallah kızlar...:3:

söz bohçası o kadar bile olmaz sadece çorap mendil çamaşır fln olur diye biliyorum ben ama nişansa pijaması terliği ıvırı zıvırı alınıyor

bilmiyorumkismile NASI YANİ CANMM?:bbo:

koyulabilecek herseyi koymussun zaten canim
sana en buyuk tavsiyem ne sozde ne nisanda nede dugunde hic panik yapma herseyi oluruna birak oldugu kadar olsun bak ne guzel gecer o zaman :))
detaylara takilirsan hic birseyden zevk alamazsin

bak orda çok doğrusun işte canm...düşün,plan yap,koştur nereye kadar...bak hakkaten yine ekskler çıkıyo,ve sen yorulmuş oluyosun...amaaannn,boşverr!demek geliyo içimden benmde ama elimde olsa keşke...ama şimdi sözden biraz daha tecrübe kazandım ya cnm,nişanda daha rahat ve istediğimi bilir olcam...;)herkesede tavsiye ederim

Biz söz bohçası yapmak valla bana çok saçma geliyor.
Nişanda aldık hepsini mis gibi bohça oldu hemde kocaman iki sandık 1 bohça oldu :)

Back