• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizinde bebeğiniz cok huysuzmu

zeynep vural

GÜZEL KIZIM BÜYÜYOR
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
2.150
0
116
43
Denizli
bu konuyu açmak için cok düşündüm ve karar verdim
hepimiz melekleri cok yaramazdır ama benimki gibimidir bilmiyorum bunu yazarken bile sinirden ağlıyorum
benim kızım cok huysuz ve bir okadar yaramaz geceleri dogduğu günden beri hiç uyumuyor gündüzleride aynı şekilde 24 saatte toplasan 5 yada 6 saat uyuyor onuda ya ayağımda sallayarak yada beşiğinde sallayarak ve cığlık cığlığa uyanıyor sanki etinden et koparır gibi ve inanın 1 saat susmuyor sürekli ağlıyor dr.götürdüm hiçbirşeyinin olmadığını kızımın yapısından kaynaklandığını söyledi ama ben artık dayanamıyorum sürekli ağlayan bir bebek ve bana hiçbişey yaptırtmıyor yanındayken bile illa bana demas edicek elime bir iş alsam cığlık cığlığa bagırıyor kapıdan dışarıya cıkamıyorum lavaboya bile birlikte giriyoruz okadar yani ev işleri kızın bakımı derken inanaın kendime 1 dk.bile ayıramıyorum gezmeye götürdüğüm zaman cok cabuk sıkılıyor yaygarayı basıyor nasıl toparlanıp eve geliyorum siz düşünün artık ağladığı zaman umursamazsan kendi kendini vurmaya çalışıyor oyuncaklarıyla oynamıyor
gecen hafta dr götürdüm hasta diye bişey olmadığını cok cığırmaktan ses tellerinin zarar gördüğünü söyledi okadar yani
geceleri biz uyumuyoruz bütün apartmanda sayemizde uyumuyor ve hergün bir komşun ayyy kızın hastamı ya gece cok ağlıyor diyorlar inanın millete derdimi anlatmaktan bıktım
ve cok cok yoruldum yüce mevlamın gücüne gitmesin ama inanın dayanıcak gücüm kalmadı
buarada da nerde zararlı şeyler var onları buluyor nasıl beceriyorsa artık
aranızda böyle bir cocukla karşı karşıya gelen varmı nasıl başettiniz bana yardımcı olurmusunuz

valla canım benim oğlumu anlatmısşın benmki 10 ayı içinde ama doğdu doğalı aynen senikii.banada komşum hep ay rahatsızlığımı var hastamı diye soruyo.5 ay gazdan dolayı dedik gaz bitiit diş dedik ama özllikle şu gece ağlamaları.bir yere gidememem.sadece salıncağında uyuyp ne sallanarak nede memede uyuyo düşün halimi e gitiitim her yere salıncak kurduramıcağama göre.anneme bile gidemiyotum yakın olmasına rağmen .iaşllah bu ğünlerde geçicek diyorum..allahın izniyle

kan ve idrar tahlillerini yaptırdın mı kansızlıkda uykusuzluk yaparmış birde hangi dr gidiyorsun bende denizlideyim oğlum 1 yaşında benimkide 6 ay ağladı iyi bilirim daha yeni düzene giriyor uykusu selamlar ve allah sabır versin güç versin:))

yaptırdık canım kanı 38 cıktı dr cok güzel dedi dr okan yıldız düzenli bir şekilde gidiyorum idrar ve kaka tahlilide yaptırdık hiçbirşey cıkmadı

Bu tamamen şans işi arkadaşlar dayanın biraz. Benim erkek kardeşim böyleydi evde 4 bayan zor büyüttük valla. Ama şimdi çok efendi bir çocuk oldu iyi ki annem sonradan doğurmuş onu. Çok seviyoruz çok iyi bir arkadaş ve kardeş bizim için

benim 8 yaşındaki oğlum aynene öyleydi.Çingene beşiği yapmıştı kalorişfer borusuna sadece orada sallanırsa uyyordu.Bıraktıgın an bağrırdı.Bunalıma bilegiridim.AM şimdi çok zeki bir çocuk.Gene de huysuz.Herşeyden mutlu olmaz.Tamamen kişilikle alalakı bir durum.AMa inanın yaramaz çocuklar çok daha zeki oluyorlar.

bu konuyu açmak için cok düşündüm ve karar verdim
hepimiz melekleri cok yaramazdır ama benimki gibimidir bilmiyorum bunu yazarken bile sinirden ağlıyorum
benim kızım cok huysuz ve bir okadar yaramaz geceleri dogduğu günden beri hiç uyumuyor gündüzleride aynı şekilde 24 saatte toplasan 5 yada 6 saat uyuyor onuda ya ayağımda sallayarak yada beşiğinde sallayarak ve cığlık cığlığa uyanıyor sanki etinden et koparır gibi ve inanın 1 saat susmuyor sürekli ağlıyor dr.götürdüm hiçbirşeyinin olmadığını kızımın yapısından kaynaklandığını söyledi ama ben artık dayanamıyorum sürekli ağlayan bir bebek ve bana hiçbişey yaptırtmıyor yanındayken bile illa bana demas edicek elime bir iş alsam cığlık cığlığa bagırıyor kapıdan dışarıya cıkamıyorum lavaboya bile birlikte giriyoruz okadar yani ev işleri kızın bakımı derken inanaın kendime 1 dk.bile ayıramıyorum gezmeye götürdüğüm zaman cok cabuk sıkılıyor yaygarayı basıyor nasıl toparlanıp eve geliyorum siz düşünün artık ağladığı zaman umursamazsan kendi kendini vurmaya çalışıyor oyuncaklarıyla oynamıyor
gecen hafta dr götürdüm hasta diye bişey olmadığını cok cığırmaktan ses tellerinin zarar gördüğünü söyledi okadar yani

buarada da nerde zararlı şeyler var onları buluyor nasıl beceriyorsa artık
aranızda böyle bir cocukla karşı karşıya gelen varmı nasıl başettiniz bana yardımcı olurmusunuz

bizimki de biraz benziyo, fakat senin durumun daha zor, allah kolaylık versin, yemek yedirmek 1 saatimi alıyo neredyse, onda da yediği miktar yarım bardak filandır herhalde, uyutmakta hala kucakta ve yatrağına koyunca uyanıyo, 1 saat filan uyutmak için uğraşıyorum bazen

Son düzenleme:
benim 8 yaşındaki oğlum aynene öyleydi.Çingene beşiği yapmıştı kalorişfer borusuna sadece orada sallanırsa uyyordu.Bıraktıgın an bağrırdı.Bunalıma bilegiridim.AM şimdi çok zeki bir çocuk.Gene de huysuz.Herşeyden mutlu olmaz.Tamamen kişilikle alalakı bir durum.AMa inanın yaramaz çocuklar çok daha zeki oluyorlar.

Aynı bizi anlatmışsın yaa.Ne çektik vallaçKesinlikle kişilikle alakalı..........Yapacak bişey yok maalesef.Sabırrrr

yaramazlık ile uykusuzluğu birbirine karıştırmayın eğer uykusuzluk devam ederse ciddi bir sorun var demek ihmale gelmez piskoloğ çocuk doktoruna gitmekte fayda var aman aman dikkat

Back