- 25 Mayıs 2020
- 101
- 63
- 48
- Konu Sahibi Kuzukulagi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inşallah çok teşekkür ederim haftasonu kan veriliyor mu acabaYapay zekaya niye soruyorsun canım iki çizgi hamilesin tebrikler
Hiç bilmiyorum canım randevu almaya çalış hastaneden acilden bakmıyorlar gebeliğeYaaa inşallah çok teşekkür ederim haftasonu kan veriliyor mu acaba
Acilde verebilirsin gebelik şüphem var ilaç kullanıyorum falan diyip yada ağrı var diyerektenYaaa inşallah çok teşekkür ederim haftasonu kan veriliyor mu acaba
Sonucu yazicam nolur dua edin hayırlısı olsunAcilde verebilirsin gebelik şüphem var ilaç kullanıyorum falan diyip yada ağrı var diyerekten
Hayırlı haberler olur inşallah kuzumSonucu yazicam nolur dua edin hayırlısı olsun
Sonucunu paylaş canım bizle deSonucu yazicam nolur dua edin hayırlısı olsun
Son adet ne zamandı canımmKan verdim kızlar cidden durumunuzu anlatınca doktorlar anlayışlı oluyor hemen yardımcı oldu sağ olsun... Şüphesi olanlar için acilde bakmazlar diye düşünmeyin
Bugün reglimin 4. Günü ama hala gelmedi... Hiç sapma olmaz planlamadik da geçtiğimiz aylarda baya planlıydik yumurtalama testi de aldım ama nasip olmamisti.. şimdi ayrı şehirlere tayinimiz çıktı iki hafta önce ve bu sonucu aldım inşallah hayırlısıyla pozitiftir de kavusuruzSon adet ne zamandı canımm
İnşallahBugün reglimin 4. Günü ama hala gelmedi... Hiç sapma olmaz planlamadik da geçtiğimiz aylarda baya planlıydik yumurtalama testi de aldım ama nasip olmamisti.. şimdi ayrı şehirlere tayinimiz çıktı iki hafta önce ve bu sonucu aldım inşallah hayırlısıyla pozitiftir de kavusuruz
Belirtiler neydi cnmBugün reglimin 4. Günü ama hala gelmedi... Hiç sapma olmaz planlamadik da geçtiğimiz aylarda baya planlıydik yumurtalama testi de aldım ama nasip olmamisti.. şimdi ayrı şehirlere tayinimiz çıktı iki hafta önce ve bu sonucu aldım inşallah hayırlısıyla pozitiftir de kavusuruz
Asiri uyuyorum ama ben oruçtan ve yorgunluktandır demiştim.. böyle oturduğum yerde saatlerce siziyorum.. geçen gün çalıştığım yerde iki kez baya başım döndü yanimdakiler tuttu ama ben onu yine oruca bağlamıştım. Ara sıra sağ kasığımda ağrı oluyordu ama abartılacak gibi değil en fazla uykudan şikayetçiyim.. sonucum daha çıkmadı bir saatte çıkarmışBelirtiler neydi cnm
Belki de değilimdir umutlanmak istemiyorum...Asiri uyuyorum ama ben oruçtan ve yorgunluktandır demiştim.. böyle oturduğum yerde saatlerce siziyorum.. geçen gün çalıştığım yerde iki kez baya başım döndü yanimdakiler tuttu ama ben onu yine oruca bağlamıştım. Ara sıra sağ kasığımda ağrı oluyordu ama abartılacak gibi değil en fazla uykudan şikayetçiyim.. sonucum daha çıkmadı bir saatte çıkarmış
Cıktı. MıAsiri uyuyorum ama ben oruçtan ve yorgunluktandır demiştim.. böyle oturduğum yerde saatlerce siziyorum.. geçen gün çalıştığım yerde iki kez baya başım döndü yanimdakiler tuttu ama ben onu yine oruca bağlamıştım. Ara sıra sağ kasığımda ağrı oluyordu ama abartılacak gibi değil en fazla uykudan şikayetçiyim.. sonucum daha çıkmadı bir saatte çıkarmış
Yapay zekaya niye soruyosun kız bebek ben burdayım diyo bu testin yanilttigini hiç duymadım inşallah vardır bebisİyi akşamlar arkadaşlar... Bugün reglm 4 gün gecikti ben de akşam test yapmak istedim sonucuma bakabilir misiniz.. yapay zekaya sordum tek çizgi dedi ama bı ben mi iki çizgi görüyorum
artışa bakmak için tekrar vermeni söylemiştir genelde ultrasonda görmeden kesin hamilesin demiyo doktorlar bu yüzden, endişelenmeMerhaba iyi akşamlar tekrardan :) 1190 çıktı sonuç ama doktor 2 gün sonra yine ver belki diş gebeliktir hemen sevinme dedi bir şeyden mi şüphelendi sizce arkadaslar