Bebek Beslenmesi Sizin öneriniz nedir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Esraemir61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
11
-2
1
28
Merhaba 5 aylık kızım var cok huysuz ve cok sinirli üstelik dogru düzgün uyku da uyumuyor doğal olarak beni de uyutmuyor sütüm yetetsiz oldugu için mama veriyorum ama yinede uyumuyorum uyku surubu almak istiyorum aklıma baska bişey gelmiyor siz ne önerirsiniz uyku sorununun düzelmesi için?

Ben mama veriyorum sütüm yetmedigi için ama anne sütü vermeye de özen gösteriyorum çevremdeki insanlar bir kac ay sonra bitecek bu uyku sorunu diyorlar gececek biliyorum da
Eeeee inek sütü neden ? Valla bakıyorum bazılarına sonra içimden diyorum ki allahım devlet bazılarının elinden çocuklarını alsın bence çünkü onlara kötülük yapıyorlar . Çocuğa inek sütü verdiğiniz için uyumuyor olabilir mi ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…