Anket Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu?

Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu?

• Olmadı,olmasında..sevmem sulugözlü erkekleri

OY: 3 2,2%
  • Evet oldu..ama ben ondan çok ağladım

OY: 75 56,0%
  • Hayır öyle biri olmadı,duygusallar beni bulmazkiii

OY: 14 10,4%
  • Bu zamana kadar ağlamayanını görmedim,timsahın gözyaşları:dilcikar:

OY: 23 17,2%
  • Evet bir kere oldu..severek ayrıldık,çaresizlikten..

OY: 19 14,2%

• Ankete Katılan
    134
Valla benim eşim çok duygusal tartştığımızda bazen fazla sert çıktığımda kendime hakim olmadığım zamanlarda ağzıma ne gelirse söylüyorum ve onu çok kırıyorum sonradan bende çok pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor gözlerinden boncuk boncuk damlalar akmaya başlıyor başı önüne düşüyor suç işlemiş çocuk misali kayamıyorum o haline çok seviyorum kzılar ben kocamı ya o da beni sevmese o kadar içten ağlayamaz değil mi ?fisfisfis

dance:ya ben keşke ağlamayanını görseydim ya bana hiç plamayan denk gelmedi ki ama şu var ki çok ağlayan çok ağlatırmış bende bunu eşimde anladımmmm:kötükedihüso

cnm bnm ya seni çok seevdiğinden ağlaıyordur yada dediğin gibi ağzına geleni sölediğinde kırıyorsan zoruna gittiği için ağlıyordur ama diyorum ki :ağlatma ağlatır...

Valla benim eşim çok duygusal tartştığımızda bazen fazla sert çıktığımda kendime hakim olmadığım zamanlarda ağzıma ne gelirse söylüyorum ve onu çok kırıyorum sonradan bende çok pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor gözlerinden boncuk boncuk damlalar akmaya başlıyor başı önüne düşüyor suç işlemiş çocuk misali kayamıyorum o haline çok seviyorum kzılar ben kocamı ya o da beni sevmese o kadar içten ağlayamaz değil mi ?fisfisfis

cnm bnm ya seni çok seevdiğinden ağlaıyordur yada dediğin gibi ağzına geleni sölediğinde kırıyorsan zoruna gittiği için ağlıyordur ama diyorum ki :ağlatma ağlatır...

evet oldu ama ben onları değil canım kocamı seçtim...gerçi kocacımda ağlamıştı ama çoooook eskide kaldı.....
aman allahım kimseleri ağlatmasın inş....

bikaç kez olmuştu lisedeyken kaydirigubbakcemile4..şimdi de oldu..ama şimdikinde çok içim gitti üzüldüm buna sebep olmaktan:çok üzgünüm:...öncekilerde anlamazdım çocukluk vardı ya :dilcikar:..

zamanında çokkkkkkkk oldu.....
ama bende çokkkkk gözyaşı döktüm....
hayat işte şimdi ise sadece eskiyi düşünüp gülüyorum.......

evet beim içinde ağlayan oldu için çok sinirleniyorum erkekler bile artık ağlamayı silah olarak kullanıyorlar bizde o silahlaonları vurmalıyız oleeeeeeeeeeeey

bu konu beni geçmişte bi yolculuğa sürükledi

bu anımı sizle paylaşmak isterim arkidişler

en başından sölim farklı şehirlerdeyken ilişki olmuo. hele benimki izmitteydiki bende istteyim düşünün artık ne kadar yakınız dier yerlere göre. toplam 8 ay çıktık ama ilk birbirimizi gördüümüz günden sonra taş çatlasın 5 defa yanıma geldi. böle ilişkimi olur. hiç bi heyecanında yanında dildim. sürekli telefon, saatlerce konuşuoduk. gene bölede sürebilirdi ama ben üniyi kazandıktan sonra çevrem falan değişince işler de değişti. ben sürekli okulda olanları anlatıodum okulunu benden daha çok seviosun demeye başladı. kıskançlık seviyesine getirdi olayı. resmen problem oldu bu konu. beni kendinden soğuttu. aslında melek gibi bi insandı. çok dürüst ve sadıktı. ama hem ayrı şehirlerde olmak hemde bu tartışmalarımız aramızı açtı. bende geldiği bi gün ayrılalım dedim ve o an nası ağladığını anlatamam. kendimden tiksindim yaa. ağlaması hiç dinmedi. hava kararmıştı beraber otobüse bindik benim ineceim durağa geldiğimzide ben iniorm dedim ama o hala daha ağlıodu ne otobüstekiler ne başka bişe hiç bişeyi umursamadan ağlıodu. bana senle son defa gelebilirmiyim dedi? ben eve yürürken o da arkamdan geldi ben apartmana girerken beni izledi. daaha sonra da hiç görmedim onu ama o akşam çok üzüldm hata yaptığımı düşündüm ve msj attım ben vazgeçtim barışalım die. bana hyr ayrılıorz çünkü ben üzüldüm die böle düşünüosun dedi. galiba onun ahını aldım ben çünkü ondan sonraki sevgilim de beni ççok üzdü

geçen hafta bugün benden ayrılmaya neden karar verdiğini ve beni hayatından çıkarmak istemediğini söylerken ağladı... 2 yıldır ağlamamıştı hiç... :(

kocam ağladı çıkarken çok ama ben sulu gözlü değilim ya onun gibi
çok duygusal bi adam bayılırım duygusal erkeklere

evet oldu ama çocuk gibiydi. yaptığı saçma bi hata yüzünden ayrıldım. o yüzden sürekli ağlıyordu karşımda. kötü bi durum.

Back