Anket Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu?

Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu?

• Olmadı,olmasında..sevmem sulugözlü erkekleri

OY: 3 2,2%
  • Evet oldu..ama ben ondan çok ağladım

OY: 75 56,0%
  • Hayır öyle biri olmadı,duygusallar beni bulmazkiii

OY: 14 10,4%
  • Bu zamana kadar ağlamayanını görmedim,timsahın gözyaşları:dilcikar:

OY: 23 17,2%
  • Evet bir kere oldu..severek ayrıldık,çaresizlikten..

OY: 19 14,2%

• Ankete Katılan
    134
çok oldu vakti zemanında, hepsinin sonu ayrılık oldu,

en az ağlayanı da kocam oldu hayat ne garip

ewt benm için aglan olduu malesef ayrıldkkkk ve ayrıldım 1 ay sonra evlendimmm sevmiyomumş demekki

bir değilde üç tane oldu :icecream:
ama özellikle biri durmadan beş saat ağladı kafamçokkarıştı
yani sulu gözlü erkekler onun yüzünden midemi bulandırıo :1closedeyes:
erkekler ağlamaz diye bir şey yok sonunda insandır ağlar tabiki
ama fazlası beni sinir edio

baya oldu.hatta biri gozumun onunde aglayarak askini itiraf etmisdi.onu hic unutamam.hem sasirmis hem gururlanmis hem de acimisdim.ben de onu cok sevdim ama askla degil.cok iyi biriydi

benim de bir kaç tane oldu..
gerçekten kötü bir durumdu benim için. o halde görmekten hoşlanmıyorum. en ufak avutamıyorumda..

şuanki sevgilim ağlamıştı bi kaç kez evet ey gidi eskiden ayrıldıgımda kollarını jiletle kesmişti hatta şimdi aklıma geldikçe iğreniyom ne çocukmuş yaa büyüdü ama şimdii tatlicadiarzu

birde bahsetmiştim burada bir kuzenim intihar denemişti benim yüzümden o çok ağlamıştı karşımda aklıma geldikçe tüylerim diken diken olurr çok kötü bir durummdu... ((

benim için ağlayanlar çok olduu ama çok tuhaf bir duygu bu yaa onu karşında ağlarken görmekk....laf aramızdaa sanırım ah aldımm sonunda bende çok ağladımm çokkk (( ( o günleri anmak istemiyorumm)

zamanında olmuştu
ayy hatırlamak bile istemiyorum

ahh bide canım eşimi daha sevgiliyken üzmüştüm ağlamışmış kıyamam

Ben tam ayrılmak isterken o paso ağladığı için bizde devam ediyorduk.
Sonra o askerdeyken ayrıldım hemde gelmesine 40 gün kala daha mı iyi oldu ayrılmayı koymuştum bi kez kafama bırak gideyim dimi ne ağlayıp beni zor durumda bırakıyosun ki :s

çetinim hiç duygularını belli etmez ki...bilemedim... fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…