sizin heykeliniz nasıl olmalı?

semender7777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
36
9
40
Merhaba hanımlar...merak ettiğim üzere sizlerle bu konuyu paylaşmak istedim..
Düşündüm de bu dünyada bir heykelimiz olsaydı sevdiklerimize ve sevmediklerimize mesaj bırakmak adına nasıl bir heykelimiz olsun isterdik??
Aslında bu çalışma bir nevi bizim bilinçaltımızdakilerin dışa vurumu olacaktır..
Yapmanız gereken yalnızca odaklanıp düşünmek ve buraya yazmak olacaktır daha sonrada birlikte yorumlarız..
Hangi renkte?
Nasıl bir yerde?
Etrafınızda neler var?
Hammaddesi neyden yapılmış?
Duruşu nasıl ne şekildesiniz?
Sizi kimler ziyaret etsin istesiniz?
Kimler ziyaret etmesin?

Gibi hayal edip düşünelim olur mu??

Kesinlikle Viyana'da olsun isterdim, gotik binaların arasında. beyaz mermerden, Athena heykelleri gbi kıvrımlı bir elbise üzerimde, sağ bacağım hafif kıvrık, elbisenin yırtmacından hafif gözüken, klasik heykeller gibi yani. böyle isterdim. yine beyaz mermerden bir kaide üzerinde tabi.

Okyanusun tam ortasına heykeli mi dikmelerini isterdim..
Uzun, beli aşan saçlarımın hafif dalgalar şeklinde yapılmasını ve renginin siyah , geri kalan kısımlarında beyaz olmasını isterdim..
Gök yüzüne bakar tarzda..
Etrafımda bir şeyin olma olasılığı zaten çok az..

Ama Deniz kızı varsa o ziyarete gelsin beni =)

Benim heykeli dikmisler zaten. :KK70::KK70:

Eklentiler

• rzezby_24.jpg
    rzezby_24.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 89
Kesinlikle Viyana'da olsun isterdim, gotik binaların arasında. beyaz mermerden, Athena heykelleri gbi kıvrımlı bir elbise üzerimde, sağ bacağım hafif kıvrık, elbisenin yırtmacından hafif gözüken, klasik heykeller gibi yani. böyle isterdim. yine beyaz mermerden bir kaide üzerinde tabi.
biraz daha detay lütfen kimler gelsin kimler gelmesin sizi görmeye..aslında ne soylemektesiniz dünya ya mesajınız ne olmalı??

Okyanusun tam ortasına heykeli mi dikmelerini isterdim..
Uzun, beli aşan saçlarımın hafif dalgalar şeklinde yapılmasını ve renginin siyah , geri kalan kısımlarında beyaz olmasını isterdim..
Gök yüzüne bakar tarzda..
Etrafımda bir şeyin olma olasılığı zaten çok az..

Ama Deniz kızı varsa o ziyarete gelsin beni =)
peki ya mesajınız nedir dünyaya??kim görürse görsün neyi anlamalılar sizce?

gerçekten hissettiğiniz böyle bir heykel mi?

Degil tabiki espri yapiyorum.
Benim heykelim yesilliklerle dolu bir ormanin içinde olmali. Şöyle uzun ve ince bir yapida. Parmagimla gidis yönünu göstermeliyim. Kaybolanlar benim heykelimle yollarini bulmali. Boylece faydali olurum insanlara :KK66:

Degil tabiki espri yapiyorum.
Benim heykelim yesilliklerle dolu bir ormanin içinde olmali. Şöyle uzun ve ince bir yapida. Parmagimla gidis yönünu göstermeliyim. Kaybolanlar benim heykelimle yollarini bulmali. Boylece faydali olurum insanlara :KK66:
muhteşem..yol göstericilik herkesin yapabileceği bir sorumluluk değildir bu yüzden kutlarım sizi..Belli ki yaşamınızda yolunu kaybedenler zorluklar yaşayan insanlar çoğunlukta ve yine belliki sizinde bu konuda ciddi deneyimleriniz bulunmakta..Yeşil huzuru temsil eder ve yön gösteriyor olmak huzura erişimi sağlama isteğidir..Eminim ki birilerine faydalı olmak sizin için çok değerli..
tabiki bu bilinçte ve karakter de olabilmekte çok değerli..
sevgiler

muhteşem..yol göstericilik herkesin yapabileceği bir sorumluluk değildir bu yüzden kutlarım sizi..Belli ki yaşamınızda yolunu kaybedenler zorluklar yaşayan insanlar çoğunlukta ve yine belliki sizinde bu konuda ciddi deneyimleriniz bulunmakta..Yeşil huzuru temsil eder ve yön gösteriyor olmak huzura erişimi sağlama isteğidir..Eminim ki birilerine faydalı olmak sizin için çok değerli..
tabiki bu bilinçte ve karakter de olabilmekte çok değerli..
sevgiler

Ay ne güzel yazmışsınız böyle. Cok teşekkür ederim. Peki mesleginiz nedir? Nasil bu sonuclari cikartabiliyorsunuz?

beni zirveye tırmanan bi kadın gibi yapsınlar yorgun ama hırslı....tam altına tane ne idüğü belirsiz yaratık ağzını açmış benim düşmemi bekliyor sanki......düşsem oracıkta yiyecekler.....
bu heykeli ben gibi sıfırdan başlayanlar başladığı yolda kimseyi takmayanlar ziyarete gelsin...:KK50:
kaynanam eltim gelmesin....ama neyse vazgeçtim onlarında kendini görmek hakkı onlarda gelsin.....:63:

beni zirveye tırmanan bi kadın gibi yapsınlar yorgun ama hırslı....tam altına tane ne idüğü belirsiz yaratık ağzını açmış benim düşmemi bekliyor sanki......düşsem oracıkta yiyecekler.....
bu heykeli ben gibi sıfırdan başlayanlar başladığı yolda kimseyi takmayanlar ziyarete gelsin...:KK50:
kaynanam eltim gelmesin....ama neyse vazgeçtim onlarında kendini görmek hakkı onlarda gelsin.....:63:
yeniden başlamak adına adımlar atmışsınız ancak belliki hala kaygılar duymaktasınız..Öz benliğinize varlığınıza sonsuz güvendikten sonra bırakın herkes sizi izlesin..Öfkelerinizi daha aşağı çekin..affedin herkesi herşeyi affedin işte ozaman insan yoluna yalnızca kendisi için çıkıyor..sevgiler

Mesela eşime bu soruyu sordum ve bana söyle bir cevap verdi.
Heykelim öyle bir yerde olmali ki gozlerimle Istanbul'un her yerini gorebileyim. Uzun boylu heybetli olsun. Bana bakanlar özgürlük hissetsin dedi.
Ne dusunuyorsunuz bu konuda?

masumluk sizin için değerli ancak bunun yanında kadınlık ve asalet te oldukça yüksek..sanata yada estetiğe özel ilginiz olduğu aşikar..ayrıca özellikle viyana da olmasını belirtmişsiniz peki neden viyana..vermek istediğiniz mesaj nedir..kimler ziyaret edebilir ya da edemez..

Mesela eşime bu soruyu sordum ve bana söyle bir cevap verdi.
Heykelim öyle bir yerde olmali ki gozlerimle Istanbul'un her yerini gorebileyim. Uzun boylu heybetli olsun. Bana bakanlar özgürlük hissetsin dedi.
Ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Eşiniz özgürlüğüne oldukça düşkün açık ve net bunun dışında kontrol hep elinde olsun ister güzellik estetik onun için değerli..özgüveni yüksek..:):)beğenilmek ve onaylanmak onun için önemli:))

X