- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
- Konu Sahibi Luckylover
merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru bölüme açmışımdır.
şöyle bi sorunum var 1.5 sene önce pko teşhisi kondu ve ben önce duphaston kullandım doktorum sağolsun bana 9 ay kullan demişti
ama ben 3 ayda 9 kilo alınca korkup bırakmıştım ve başka doktora gitmiştim o da bana yazz verdi 1 sene kullandım. ancak düğünümde bile kanamam olunca çok sıkılmıstım öyle ki hep söylemişimdir adetim hiç bitmiyordu hep kanamam vardı doktora gittiğimde ilacın etkisi dedi. ben onu da bıraktım şimdi hiçbirşey kullanmıyorum ama 2 sene önceki şikayetlerim yine başladı.
sivilceler kilo ve adet ağrılarım
1 aydır doktor arıyordum özele gitmek istemiyordum
bende yine bildiğim hastaneye gideyim dedim ve asker hastanesine gittim.
kızlar 70 kiloyum ama hani gören 60-63 der
ben doktora gidip şikayetlerimi anlatınca beni zayıfla diye azarladı
mantar dan şüphelendiğimi ve idrar yaparken yanma ve çok fazla akıntımın oldugunu söyledim idrar tahlili bile istemedi
üstüne üstlük ben daha önce gittiğim kadın doğum doktorlarında şikayetlerimi anlatınca ultrasonla bakarlardı en azından
bu onu da yapmadı
kan tahlili istedi onu da diyetisyene göstercekmişim ona göre diyet vercekmiş
açıkcası biraz canım sıkıldı
öyle o kadar kilolu bi insan değilim 1hafta sonra tekrar gidicem smear alacakmış
ben çok korkmaya başladım sizce ne yapayım hiç ona gitmeden başka bir doktora mı gitsem ?
şöyle bi sorunum var 1.5 sene önce pko teşhisi kondu ve ben önce duphaston kullandım doktorum sağolsun bana 9 ay kullan demişti
ama ben 3 ayda 9 kilo alınca korkup bırakmıştım ve başka doktora gitmiştim o da bana yazz verdi 1 sene kullandım. ancak düğünümde bile kanamam olunca çok sıkılmıstım öyle ki hep söylemişimdir adetim hiç bitmiyordu hep kanamam vardı doktora gittiğimde ilacın etkisi dedi. ben onu da bıraktım şimdi hiçbirşey kullanmıyorum ama 2 sene önceki şikayetlerim yine başladı.
sivilceler kilo ve adet ağrılarım
1 aydır doktor arıyordum özele gitmek istemiyordum
bende yine bildiğim hastaneye gideyim dedim ve asker hastanesine gittim.
kızlar 70 kiloyum ama hani gören 60-63 der
ben doktora gidip şikayetlerimi anlatınca beni zayıfla diye azarladı
mantar dan şüphelendiğimi ve idrar yaparken yanma ve çok fazla akıntımın oldugunu söyledim idrar tahlili bile istemedi
üstüne üstlük ben daha önce gittiğim kadın doğum doktorlarında şikayetlerimi anlatınca ultrasonla bakarlardı en azından
bu onu da yapmadı
kan tahlili istedi onu da diyetisyene göstercekmişim ona göre diyet vercekmiş
açıkcası biraz canım sıkıldı
öyle o kadar kilolu bi insan değilim 1hafta sonra tekrar gidicem smear alacakmış
ben çok korkmaya başladım sizce ne yapayım hiç ona gitmeden başka bir doktora mı gitsem ?