Slm kızlar...Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemediğim bi kafa karışıklığımı sizlerle paylaşmak istedim...çoğu arkadaşım yaptığı,aldığı,giydiği en ufak bir şeyi o kadar över ki ağzı açık dinlerim..Bi keresinde bi arkadaşım aldığı bi pantolonu o kadar övdü kü gerçekten anlatamam,yani düz 100 liralık bi pantolon haniçok beğenerek bi pantolon aldım bana çok yakıştı dersin o kadar,abartmıyorum inanın yarım saat boyunca o pantolonunu övdü hayır yani ünlülerin giydiği 100 binlik pantolon olsa ne yazacak nasıl bi yetenek bu kadar övmek,başka biri normal günlük kıyafet giymişti ev buluşmasından avmye gitme fikri çıktı ayy ben düğüne gider gibiyim nasıl gidecem avmye dedi ben şok,elbise bile değil üzerindeki,parıltılı,simli bi şey değil gerçekten düz günlük kapalıydı tunik pantolon,Ki ne şık kadınlar var her yerde..Aynı şekilde bardaklarını tabaklarını çanaklarını överler ben de tam tersi aa kıyafetin ne güzelmiş dediklerinde yok ya canım nesi güzel yapıyorum aa ayakkabın güzelmiş dediklerinde amaan ucuzcudan aldım diyorum yani son bir yıl törpülemeye çalıştım,Bir şeyimi beğendiklerinde teşekkür ediyorum sadece ama yine de bu durumun kalıntıları mevcut,Yani kendini sevmeyen biri değilim,sadece bu kadar kendini,kendindeki bir şeyi övmek ayıp geliyor,yani bence olması gereken bu ama,herkes bi şeylerini övüp ben susunca ezik gibi hissediyorum ne yapayım bende onlar gibi olur olmadık her şeyi öveyim mi,Senin çevren böyle diyeceksiniz belki ama ben insanların çoğunun bu şekilde olduğunu düşünüyorum,en iyisi bende en iyisini ben yaparım triplerinde çoğu insan