Sizin Elementiniz Ne?

yoruldum71

Evli, mutlu, çocuklu
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
4.225
5
358
siz hangi elementsiniz bakalım
ben buymuşum

Sizin elementiniz toprak.
Sizin elementiniz toprak. Çok sabit ve kararlı bir yapıya sahipsiniz. Değişiklikleri çok sevmiyorsunuz ve başladığınız işi sonuçlandırana kadar tüm enerjinizle ve sabırla çalışıyorsunuz. Çevrenizde biraz soğuk görünseniz de aslında çok samimi ve güvenilirsiniz.

Sizin Elementiniz Ne?

Test Sonucu : Sizin elementiniz hava.
Sizin elementiniz hava. İletişim yeteneğinizle herkesi kolaylık etkileyebiliyorsunuz. Araştırmacı ve oldukça realist bir yapıya sahipsiniz. Yalnızlıktan hoşlanmıyorsunuz ve arkadaşlığa çok önem veriyorsunuz. Değişiklik ve yenilik sizin için olmazsa olmaz.

katılıyorum,aynı ben vereliniortak

Test Sonucu : Sizin elementiniz toprak.
Sizin elementiniz toprak. Çok sabit ve kararlı bir yapıya sahipsiniz. Değişiklikleri çok sevmiyorsunuz ve başladığınız işi sonuçlandırana kadar tüm enerjinizle ve sabırla çalışıyorsunuz. Çevrenizde biraz soğuk görünseniz de aslında çok samimi ve güvenilirsiniz.
çok doğru zemuszemus

aynen tam bizi anlatıyor
gerçi ben burçumun tüm özelliklerini taşıyorum

Test Sonucu : Sizin elementiniz toprak.

aa ben de toprak çıktım...Aslında burcum ateş grubunda ama sanırsam zaten onun da bununla bir ilgisi yok:umursamaz:

Sizin elementiniz hava.Sizin elementiniz hava. İletişim yeteneğinizle herkesi kolaylık etkileyebiliyorsunuz. Araştırmacı ve oldukça realist bir yapıya sahipsiniz. Yalnızlıktan hoşlanmıyorsunuz ve arkadaşlığa çok önem veriyorsunuz. Değişiklik ve yenilik sizin için olmazsa olmaz.:sm_cool:

Sizin elementiniz toprak.

şakkıdı aynen doğru...

Test Sonucu : Sizin elementiniz su.

sizin elementiniz su. Oldukça duygusal bir yapıya sahipsiniz. Sezgilerinize aşırı güveniyorsunuz ve genelde sizi yanıltmıyor. Adeta bu dünyanın dışında bambaşka bir dünyaya ait gibisiniz. Maddiyattan çok maneviyata önem veriyorsunuz.

Teşekkürler a.s.

Test Sonucu : Sizin elementiniz ateş.
Sizin elementiniz ateş. Ateş gibi parlak ve kıpır kıpırsınız. Hareketsizliğe ve yavaşlığa tahammülünüz yok. Girdiğiniz her ortamda enerjinizle dikkat çekmeyi başarıyorsunuz. Biraz çabuk heveslenip, çabuk sıkılan bir yapınız da var ama genelde idealistsiniz.

Sizin elementiniz su.
sizin elementiniz su. Oldukça duygusal bir yapıya sahipsiniz. Sezgilerinize aşırı güveniyorsunuz ve genelde sizi yanıltmıyor. Adeta bu dünyanın dışında bambaşka bir dünyaya ait gibisiniz. Maddiyattan çok maneviyata önem veriyorsunuz.

Test Sonucu : Sizin elementiniz su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…