• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizin dünyanız hangi renk?

hangi renk

• Ankete Katılan
    92
Kahverengi: Bu rengi sevenlerin tipik özelliği, her şeyin mükemmel olmasını istemeleridir.

Sarı: Güneşin rengi; aynı zamanda umudun, ilginin, iyimserliğin ve evrensel aşkın rengidir. Sarıyı sevenler genellikle herkesle konuşan, geniş bir kültür hazinesine sahip sosyal tiplerdir.

Sarı: Güneyin rengi; aynı zamanda umudun, ilginin, iyimserliğin ve evrensel aşkın rengidir. Sarıyı sevenler genellikle herkesle konuşan, geniş bir kültür hazinesine sahip sosyal tiplerdir...:40:

Beyaz diyecektim seçenekler arasında yoktu:40:Benim dünyam beyaz ve mavi.açıklama ile uymamış mavi sevenler romantiktir demiş ama değilimmmm:19:Çokkk duygusalım hemde çok:5:3.rengimde siyah diğerleri benim için olmasa da olur bu üçü olsun hayatımda bana yeter:69:

Gri: Ağırbaşlılığın, sadakatin ve sessizliğin simgesidir. Bu rengi tercih eden insanlar, genellikle işlerine gereğinden fazla önem veren, ciddi ama asla hırslı olmayanlardır. İkili ilişkilerde de gözleri yukarda değildir

Şöyle bir düşününce tam anlamıyla bir memur hayatı yaşıyorum galiba öğrenci halimle. Yaşamda yapılacak heyecanlı aktivitelere karşı koca bir öküz gibiyim, öyle heyecansız ve gri. Yani gri, okumadım içeriği ama evet gri.

Back