sizin de başınıza böyle birşey geldi mi?

bence normal degil
kadinlara karsi zaafi olan abaza tipler olarak dusunuyorum ben bunlari
normal bi beyne sahip olduklarini zannetmiyorum

bence de amaç centilmenlik değil. niyet ortada aslında...............................

kesinlikle kıslar centilmenlik değillll....
bal gibi de fırsa kolluyorlar tanışmak için bu şapşallar :)))))
komik oluyorlar böyle yapınca değilmi kıslar

aman ha.adamlar centilmen diye ayakkabılarınızı bağlatmayın sakın... o kisve altında amaçlarına ulaşıyorlar bu zavallılar.......................

yaaa kızlar korktum şimdi
iyiki annem yanımdaymış
beni ufak tefek 16-17 yaşında av mı zannetti naptı:roflol:
korkardım valla birşey de diyemem ben hehe

Centilmenlik mi bilmem ama nişanlısın ya mesela parmağındaki yüzük nasıl bilmiyorum. Belki tam alyans gibi değil adam da anlamadı nişanlı olduğunu. Kibarlıkla yardımcı olmaya çalışarak tanışmak istemiştir diye düşünüyorum ben..:sm_confused:
Kötü niyetli gibi gelmedi bana. Adam seni beğenmiş,hazır ayakkabının bağcığı çözülmüşken tanışma fırsatı yakalamış. Bence nişanlın da benim gibi düşündüğü için kızmış,kıskanmış..:1rolleyes:
Bir kadın için hoş,partneri için nahoş bir durum..

bu durum da sevgili laale, yine amaç centilmenlik değil, kısaca tanışmak istemek...................

yüzüğüm baya alyans taşlılardan parlıyor yani
bilirsin laale fevzipaşa bulvarından hızlı hızlı yürüyorduk nerden gördü nerden beğendi anlamadım
sonra ben çocuksu görülürüm öyle sexi bir bayan değilimdirtatlicadiarzu
anlamadım gitti:uhm:

ama amacı tanışmaksa bile kabul edelim ki çok rastlanılan bi tanışma teşebbüsü diil yaptığı.. en azından salak salak yavşak davranmamış yani, imalı laflar etmemiş vs.. ölesi daha sinir bozucu oluyo..

Az değil bir kaç hafta önce...Galatasaray'ın birinciliğini kutlamak için dişarı çıkmıştık arkadaşlarla.Arabadan indik,sahilde bir şeyler içecektik.5-6 Adım atar atmaz karşımda biri belirdi.Giymiş formaları bana doğru geliyor.kafamçokkarıştı Tanıdık mı diye bakmama kalmadan çocuk sarıldı bana kafamçokkarıştı Neye uğradığımı şaşırdım.N'oluyor dememe kalmadan özür diledi eski sevgilisi sanmış.Ben de inandım ,o kadar saftım çünkü...:mymeka: Var böyle kendini bilmez tipler ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…