- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.244
- 823
- Konu Sahibi hayalethesap
-
Bekar olduğum için lazer e müsade etmiyorlar ya.
Çalışıyor musunuz? Kendi paranızı kazanıyorsanız hiç bahsetmeden gidin yaptırın, büyük rahatlık.
Deriyi uyuşturuyor. İnce bir tabaka halinde sürüp üstünü streçle kapatıp 1saat civarı bekliyorsunuz ve hiçbişey hissetmiyorsunuz epilasyon sırasındaAcıyı mı azaltıyor krem
ben de başlamayı düşünüyorum önümüzdeki ay lazere, genital bölge ve koltuk altı. Acısı çok mu? ve senin tamamen bitti mi?
ağdadan az acıyor.. alt tarafta çok acırsa atış hızını düşürtebilirsiniz..evet tamamen bitti..
Sırf ters tepkiler yüzünden çoğu zaman cevap vermekten konu açmaktan geri çekiyorum kendimi. Krem losyon vs bişey öğrenebilir miyim aceba onun için konuyu açtım. Sonuçta herkeste olan ve bir şekilde çözüm bulmaya çalışılan bir konuBekarlıkla lazerin ne alakası var pardon da o lazer içine girmeyecek yani ne kadar enteresan orayı açmak mı sorun bekar olunca anlayamadım. Benim bekar arkadaşlarım hep yaptırdı. O zaman ağda yapacaksınız yani burada bilmediğiniz ne cevap bekliyorsunuz ki konu açıyorsunuz. Ya lazer denecek ya ağda başka yöntem zaten yok enteresan bir fikir çıkmaz yani buradan ee bunları da biliyorsunuzdur konu açacak bir şey değil yani. Lazer yaptıramam bekarım, ağda acıtıyor ee napalım?
açmakla daha alakalı diyebilirim.Ailenizin tepkisi başka bir kadına özel bölgenizi açmakla ilgili ise saygı duyarım ama sebep bekaretle ilgili bir şeyse çok saçma. Yani çok amiyane olacak ama aleti sokmuyorlar bir tarafımıza. Bekar olmakla ne alakası var?
Çok kıskandım. Benim sarı tüylerim kaldı özel bölgede. Gitmiyorlar.
açmakla daha alakalı diyebilirim.
İstenmeyen tüyler için sizin çözümünüz nedir?Koltuk altı,bacak, kol makina ile alıyorum ama bikini bölgesi için jilet dışı kullanamıyorum. Sizin etkili bir çözümünüz var mı ?
Lazerin rahim ve yumurtaliklara vs hic bir zarari yok. Sadece deri altina iniyor isinlar. Tek care lazer epilasyon.İstenmeyen tüyler için sizin çözümünüz nedir?Koltuk altı,bacak, kol makina ile alıyorum ama bikini bölgesi için jilet dışı kullanamıyorum. Sizin etkili bir çözümünüz var mı ?
bence başarılı yontemler. gayet etkili. agda ile ugraşma derim. amleliyat eld,iveni ile yolma yaptım. sıkıldım. makine +jilat.İstenmeyen tüyler için sizin çözümünüz nedir?Koltuk altı,bacak, kol makina ile alıyorum ama bikini bölgesi için jilet dışı kullanamıyorum. Sizin etkili bir çözümünüz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?