• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin Çözümünüz ?

Bekar olduğum için lazer e müsade etmiyorlar ya.:kızgın::kızgın:

Bekarlıkla lazerin ne alakası var pardon da o lazer içine girmeyecek yani ne kadar enteresan orayı açmak mı sorun bekar olunca anlayamadım. Benim bekar arkadaşlarım hep yaptırdı. O zaman ağda yapacaksınız yani burada bilmediğiniz ne cevap bekliyorsunuz ki konu açıyorsunuz. Ya lazer denecek ya ağda başka yöntem zaten yok enteresan bir fikir çıkmaz yani buradan ee bunları da biliyorsunuzdur konu açacak bir şey değil yani. Lazer yaptıramam bekarım, ağda acıtıyor ee napalım?

Ben de evlileri merak ederim hep.Ağdayla çok kısayken alınmıyor.Sürekli olarak nasıl temiz kalıyorlar lazer yaptıranlar dışında tabi.

Bekarlıkla lazerin ne alakası var pardon da o lazer içine girmeyecek yani ne kadar enteresan orayı açmak mı sorun bekar olunca anlayamadım. Benim bekar arkadaşlarım hep yaptırdı. O zaman ağda yapacaksınız yani burada bilmediğiniz ne cevap bekliyorsunuz ki konu açıyorsunuz. Ya lazer denecek ya ağda başka yöntem zaten yok enteresan bir fikir çıkmaz yani buradan ee bunları da biliyorsunuzdur konu açacak bir şey değil yani. Lazer yaptıramam bekarım, ağda acıtıyor ee napalım?
Sırf ters tepkiler yüzünden çoğu zaman cevap vermekten konu açmaktan geri çekiyorum kendimi. Krem losyon vs bişey öğrenebilir miyim aceba onun için konuyu açtım. Sonuçta herkeste olan ve bir şekilde çözüm bulmaya çalışılan bir konu

İpl cihaz alabilirsiniz ev için, tüm vücut ve sizden başka da kimse görmez.

PHİLİPS LUMİA Lazer al evde yap üstelik memnun kalmazsan 2 ay içinde koşulsuz iadesi var. Dışarda yaptırdığın lazerden daha az acısı zaten o bölgesi traşlıyosun ve kıl olmayınca acıtmıyor.

İstenmeyen tüyler için sizin çözümünüz nedir? :KK64: Koltuk altı,bacak, kol makina ile alıyorum ama bikini bölgesi için jilet dışı kullanamıyorum. :KK70::KK70: Sizin etkili bir çözümünüz var mı ? :KK39::KK39:
Lazerin rahim ve yumurtaliklara vs hic bir zarari yok. Sadece deri altina iniyor isinlar. Tek care lazer epilasyon.

İstenmeyen tüyler için sizin çözümünüz nedir? :KK64: Koltuk altı,bacak, kol makina ile alıyorum ama bikini bölgesi için jilet dışı kullanamıyorum. :KK70::KK70: Sizin etkili bir çözümünüz var mı ? :KK39::KK39:
bence başarılı yontemler. gayet etkili. agda ile ugraşma derim. amleliyat eld,iveni ile yolma yaptım. sıkıldım. makine +jilat.

Back