- 27 Kasım 2015
- 1.399
- 3.046
- 133
- Konu Sahibi hayalethesap
İstenmeyen tüyler için sizin çözümünüz nedir? Koltuk altı,bacak, kol makina ile alıyorum ama bikini bölgesi için jilet dışı kullanamıyorum. Sizin etkili bir çözümünüz var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekar olduğum için lazer e müsade etmiyorlar ya.Ben ağda kullanıyorum tüylerim zaten seyrek bacağımda çıkmıyor zaten. Epilasyona da gidebilirsiniz, bikini bölgesi sulu yer olduğu için bitmiyor fakat baya azaltıyor
Bekar olduğum için lazer e müsade etmiyorlar ya.
Bekarlikla ne ilgisi var lazerin?:)Bekar olduğum için lazer e müsade etmiyorlar ya.
eldivenin benim için makinadan farkı yok bence sonuçta her türlü tüyler çekiliyor kendim çekmektense makina daha iyibikini bölgesi için eldiven. dene bence sen de. çok uzun sürüyor cidden ama oraya makine de ağda da yaklaştıramıyorum, tek çözümüm bu.
Benim için bişey yok aslında ama aile düşüncesinin biraz geriden gelmesi açıkcasıBekarlikla ne ilgisi var lazerin?:)
Lazer tavsiye edeceğim bende çünkü.
Acıyı mı azaltıyor kremEmla krem kullanın başlarda bikini bölgesi için o şekilde alışırsınız.
Biraz biraz deniyorum ara ara ama canım fazla tatlı geliyorBen epilasyonla alıyorum ve inanılmaz azaldı.tabi ilk başlarda acıyordu denermisin bilmiyorum ama şuan ben alıştım acı tınlamıyrm bile
Oda tuhaf..genelde kadınlar yapıyor lazeri zaten.hemcinsinizin görmesinde ne sakınca var ki?Benim için bişey yok aslında ama aile düşüncesinin biraz geriden gelmesi açıkcası
Jilet kazık gibi ediyor ya deli oluyorum bide çıkarken ki kaşıntısı aman allahımBende kendim alamadigim icin, agda ile aldiriyorum ve cok rahatim. Baya azaldi. Jilet kadar kotu birsey yok.
Bunu ben anlatamıyorum maalesefOda tuhaf..genelde kadınlar yapıyor lazeri zaten.hemcinsinizin görmesinde ne sakınca var ki?
ben de başlamayı düşünüyorum önümüzdeki ay lazere, genital bölge ve koltuk altı. Acısı çok mu? ve senin tamamen bitti mi?ne alaka yahu. ben bekarken yaptırdım ..
Kim müsade etmiyor, alakası neymiş yaptıran çok insan var?Bekar olduğum için lazer e müsade etmiyorlar ya.
AilemKim müsade etmiyor, alakası neymiş yaptıran çok insan var?